Menu

Tre gode ting fra River Cottage

Tre gode ting fra River Cottage – Madmagi med 3 ingredienser’ er den nyeste udgivelse fra River Cottage og de populære tv-programmer fra Sydengland. Denne gang har tv-kokken og madentusiasten Hugh Fearnley-Whittingstall sat sig for at vise, hvor enkelt, nemt og lækkert det er at lave mad med kun tre elementer i hver ret.

Inspirationen til Tre gode ting’ bygger på to årtiers udvikling af opskrifter, hvor det er gået op for Hugh, at de fleste opskrifter i virkeligheden er baseret på det samme enkle koncept: De består af tre hovedingredienser, der bidrager med hver sin tydelige smag og konsistens. Og alt efter, hvordan ingredienserne tilberedes, kan de samme tre ingredienser resultere i vidt forskellige retter. Konceptet er perfekt til travle hverdage – det overflødiggør lange indkøbslister og giver overblik over madlavningen.

Bogen har næsten 200 opskrifter på klassiske retter, hverdagsmad og nye spændende opskrifter med et utal af variationer, så opskrifterne kan tilpasses smag og råvarer. Der er alt fra salater, pasta, supper, grønsager, kød og fisk til snacks, desserter og drikke. De mange skønne opskrifter kombinerer smag og konsistens, så hver ingrediens bliver fremhævet og kommer til at smage ekstra meget af ’sig selv’.

Som i ‘Hverdagsmad med frugt og bær’ (2014) og ‘Grøn hverdagsmad fra River Cottage’ (2013) er Hughs tanker om bæredygtighed, gode råvarer og gennemskuelig fødevareproduktion i højsædet i ‘Tre gode ting’.

  • Tre gode ting fra River Cottage
  • Af Hugh Fearnley-Whittingstall
  • Udgivelse: 22. september 2014
  • Oversat af Ulla Oxvig
  • Fotos af Simon Wheeler
    Illustrationer af Mariko Jesse
  • Indbundet
  • Sidetal: 416
  • ISBN: 978-87-92894-47-2
  • Udgave/oplag: 1/1
Udsolgt