Menu

Privatlivspolitik

Strandberg Publishing A/S er et forlag, som udbyder strandbergpublishing.dk, webshop, nyhedsbrev, samt Strandberg Publishing-konti på hhv. Facebook, Instagram og LinkedIn.

Vi opdaterer og ændrer løbende vores persondatapolitik, så den er tilpasset gældende lovgivning og teknologiske udvikling. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

Indsamling og opbevaring af data:

Når du kommunikerer med os, bliver dine oplysninger registreret via en sikker forbindelse. Dine oplysninger bliver aldrig solgt videre.

De oplysninger vi modtager om dig, er dem du selv giver, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller køber produkter hos os. Det drejer sig først og fremmest om navn, e-mailadresse og eventuelle oplysninger du giver, hvis du skriver til os.

Når du tilmelder dig nyhedsbrev eller handler på webshoppen, indsamles der en række oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse detaljeret om de oplysninger, vi indsamler, om hvad vi bruger dem til, hvordan vi behandler og beskytter dem, hvem der har adgang til dem, og hvem du kan kontakte om de indsamlede informationer.

Vi bruger alene denne information til at kommunikere med dig, tilmelde dig nyhedsbrev, samt til forsendelser af produkter. Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger så længe det er nødvendigt for, at vi kan yde dig den tjeneste, du har henvendt dig til os for at få.

Tredjeparter:

Strandberg Publishing anvender følgende underleverandører:

Simply.com: til hosting af hjemmeside, som er omfattet af EU-US Privacy Shield, der beskytter mod videregivelse af oplysninger fra Europa til USA.

Shopify.com: til webshop, betalinger og håndtering af køb.

DBK: til afsendelse af bøger.

Mailchimp: til udsendelse af nyhedsbreve.

Google Analytics: til analyse af trafik på hjemmeside og shop, som begge er omfattet af US-EU Privacy Shield.

Dataansvarlig:

Sidsel Kjærulff Rasmussen
Strandberg Publishing A/S
Gammel Mønt 14, 5. sal
DK-1117 København K

CVR nr. 35145168
tel: +45 8882 6610

mail@strandbergpublishing.dk

Nyhedsbreve:

Strandberg Publishing benytter Mailchimp til at udsende nyhedsbreve. For at kunne sende dig nyhedsbreve via e-mail bliver du ved tilmelding bedt om dit navn og e-mailadresse.

Dine oplysninger bruges udelukkende til at sende nyhedsbreve fra Strandberg Publishing og bliver lagret i vores database hos Mailchimp. Begge overholder EU’s lovgivning for beskyttelse af persondata.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på afmeld-linket i bunden af hver e-mail, du modtager fra os.

Behandling af dine personoplysninger i forbindelse med et køb:

I forbindelse med dit køb af et produkt hos Strandberg Publishing indtaster du en række personoplysninger, disse er:

– Dit navn

– Din adresse

– Din e-mailadresse

– Dine betalingsoplysninger

Ved køb i webshop bliver dine oplysninger registreret via en sikker forbindelse. Dine oplysninger bliver ikke gemt, udover hvad der kræves for at opfylde de eksisterende lovkrav for bogføring og fakturering.

Oplysninger om dit navn, adresse og e-mailadresse bliver gemt hos Shopify, med henblik på betaling og levering af det produkt, du har købt. I forbindelse med fragt af produkter, bliver dit navn, adresse og ordre sendt til DBK. 

Dine rettigheder:

Du kan, i overensstemmelse med databeskyttelsesloven, skrive til os og få oplyst hvilke personoplysninger vi behandler om dig, og du kan til enhver tid bede Strandberg Publishing om at få slettet dine oplysninger ved at kontakte os på mail@strandbergpublishing.dk.

Spørgsmål:

Har du spørgsmål til vores databeskyttelsespolitik er du velkommen til at skrive til os på mail@strandbergpublishing.dk.

Du kan læse mere om persondata og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside, som du finder her: www.datatilsynet.dk.