Menu

Om forlaget

Strandberg Publishing er et ambitiøst forlag med fokus på dansk og international faglitteratur. Vores logo skal være et kvalitetsstempel i sig selv. Derfor efterstræber vi kompromisløst den højeste ekspertise og dedikation gennem hele processen – fra spæd idé til færdig bog. Vores kernekompetencer kommer til udtryk i bøger om kunst, design, arkitektur, kultur, debat, gastronomi, sundhed og videnskab.


Vi søger altid det transparente og nysgerrige samarbejde baseret på dialog, indlevelse og tillid. Vi dækker hele bogens værdikæde – fra rådgivning og projektering, idé og koncept, redaktion, layout, design, produktion til boghandlersalg og -distribution, markedsføring, PR og salg i Danmark og internationalt.

Strandberg Publishing består af en mindre, dedikeret fast stab af erfarne redaktører og projektledere samt en bred kreds af tilknyttede freelancere: forlagsredaktører, grafiske designere, billedresearchere, oversættere, fotografer, korrekturlæsere, pressemedarbejdere, salgs- og marketingfolk. Vi er en skalérbar virksomhed, der for hvert projekt kan sætte præcis det hold, der passer bedst til den konkrete opgave.

Vigtigst af alt er vi vores kunders forlag – derfor apostroffen i logoet. Du kan møde os på sociale medier og tilmelde dig vores nyhedsbrev for at blive opdateret på nye udgivelser og særlige tilbud.

VI UDGIVER BL.A. BØGER FOR