Menu

Mad for begyndere – 52 enkle opskrifter trin-for-trin

Så bliver det ikke lettere at lave mad! I denne kogebog er det hele fotograferet fra start til slut: På det første foto kan du se alle de ingredienser, du skal bruge, og derefter skal du blot følge opskriften foto-for-foto lige til det færdige måltid.

‘Mad for begyndere’ indeholder et halvt hundrede opskrifter på enkle og velsmagende klassikere som boller i karry, spaghetti bolognese, sprød pizza, coq au vin, omelet og chili con carne. At være nybegynder i køkkenet har ingen alder, så her er retter for enhver smag og situation: hurtig mad, sund mad, mad, der mætter, og mad, der imponerer.

Linn Grubbström, 27 år, er kogebogens ene forfatter og madblogger på Frk. Kræsen, journalist, grafisk designer og madkommunikatør. Linn har som Frk. Kræsen sit eget radioprogram om mad med mere. Jacob Damgaard, 28 år, er kogebogens anden forfatter, kok og konceptudvikler i madbranchen. Jacob brænder for at dele sin begejstring for mad med andre unge.

  • Mad for begyndere – 52 enkle opskrifter trin-for-trin
  • Af Linn Grubbström & Jacob Damgaard
  • Udgivelse: 20. august 2015
  • Indbundet
  • Grafisk design: Linn Grubbström
  • Sidetal: 192
  • ISBN: 978-87-92894-16-8
  • Udgave/oplag: 1/2
Udsolgt