Menu

Den store mad for begyndere – 125 enkle opskrifter trin-for-trin

Er du lige flyttet hjemmefra eller ny i køkkenet, er der hjælp at hente i ‘Den store mad for begyndere’. Den populære billedkogebog har været udsolgt, men kommer snart i nyt oplag med nyt omslag og i nyt format.

I bogen vises alle opskrifter foto for foto, fra de ingredienser, du skal bruge, til det færdige måltid. Der er 125 opskrifter, til når det skal være hurtigt, sundt, sødt, billigt, imponerende eller to go: klassikere som boller i karry, minestrone-suppe og pizza, lækkert tilbehør og vegetariske retter som pasta med græskar, risotto og tærte med rødbede og gedeost, og søde sager som citronroulade med hindbær, banan-ispinde og cookies.

Linn Grubbström er opskriftudvikler og madfotograf og står bag bloggen frokenkraesen.com.

  • Den store mad for begyndere – 125 enkle opskrifter trin for trin
  • Af Linn Grubbström med Jacob Damgaard
  • Udgivelse: Juni 2020
  • Indbundet
  • Grafisk design: Linn Grubbström
  • ISBN: 978-87-93-60401-8
  • Udgave/oplag: 1/2
  • Vis mere