Menu

Den store mad for begyndere

Opskrifterne i bogen er fordelt efter de situationer, man typisk står i, når man skal lave mad: Når det skal gå hurtigt, når der kommer gæster, når du vil have noget sundt efter træningen, når både køleskabet og kontoen er ved at være tomme …

Der er både klassikere som boller i karry, minestronesuppe og pizza, masser af lækkert tilbehør og vegetariske retter som pasta med græskar, risotto og tærte med rødbede og gedeost, og søde sager som citronroulade med hindbær, banan-ispinde og cookies.

Skønne fotos viser, hvordan du måler og vejer råvarerne, hvilke basisredskaber som er gode at have i køkkenet, og hvilke basisråvarer du kan have på lager, så du altid kan lave en enkel ret. Så hvad enten du lige er flyttet hjemmefra eller af andre årsager er ny i køkkenet, er der altid hjælp at hente i denne begynderbibel.

 

  • Den store mad for begyndere
  • Af Linn Grubbström & Jacob Damgaard
  • Udgivelse: 12. oktober 2017
  • Indbundet
  • Grafisk design: Linn Grubbström
  • Sidetal: 384
  • ISBN: 978-87-93604-01-8
  • Udgave/oplag: 1/1
Udsolgt