Kartofler er blevet kaldt rygraden i vores madlavning. Men den gode knold er langt mere end kun tilbehør. Kartofler har nemlig uendelige anvendelsesmuligheder. Prøv fx Kartoffelblinis med torskerillette, Patatas bravs med chorizo og grønt eller Saftigt kartoffelbrød. Kartoflen smager ikke kun godt, den er også en god kilde til kostfibre, vitaminer og mineraler – og den mætter bedre end både kød, pasta, ris og bønner.
‘Mad fra Samvirke’ er en serie enkle kogebøger, som giver læserne grundlæggende køkkenviden, masser af inspiration og tips til nem og lækker hverdagsmad. Alle opskrifterne er særligt udviklet til serien og passer til tidens smag, vareudbud og kostråd. Bøgerne rummer lettilgængelige opskrifter på mad, hvor sammensætningen af råvarer er nye og overraskende, og hvor klassiske opskrifter får et moderne twist.
Hver bog indeholder 30 opskrifter. Hertil kommer praktiske tips til håndtering af råvarerne samt oplysning om deres placering i kostpyramiden. Kend dine kartofler!