Menu

Kager fra Samvirke

Bogen indeholder opskrifter, hvor alle kan være med – eventuelt i selskab med bage-glade børn.

Klassikerne har fået et moderne twist, så kiksekagen, fragilitéen og studenterbrødene bliver endnu mere interessante – med smag fra utraditionelle smagsgivere som lakrids, skyr, cognac og marcapone.

Hver bog i Mad fra Samvirke indeholder 30 opskrifter. Hertil kommer praktiske tips til håndtering af råvarerne og oplysning om deres placering i kostpyramiden.

Opskrifterne er rigt illustreret med fotos og tegninger af Mia Irene Kristensen og Christel Frydkjær.

  • Kager fra Samvirke
  • Af Mia Irene Kristensen
  • Udgivelse: 21. juli 2014
  • Indgår i serien 'Mad fra Samvirke'
  • Indbundet
  • Grafisk design: Christel Frydkjær
  • Sidetal: 88
  • ISBN: 978-87-92894-53-3
  • Udgave/oplag: 1/1
Udsolgt