Menu

Kål fra Samvirke

Kål er cool og fortjener en større plads i vores daglige madlavning, men hvordan får vi mere kål ind i køkkenerne? I denne bog inspireres der til at tage fat i klassiske kål som hvidkål og rødkål, nye kål som romanesco og kinakål, og kål med karakterfast kålsmag som rosenkål og grønkål. Der bruges kål i nye sammenhænge, det bedste fås ud af alle slags kål og de gøres fristende, lækre og velsmagende i 30 nye opskrifter.

Prøv for eksempel:

Blomkålsragout med oliven, ølbraiseret kål med bacon og syrligt æble, “Hot Duck” på rødkål, fladbrød med mellemøstlig lam og grønkål eller smørdampet rosenkål med soltørrede tomater og parmesan.

Mia Irene Kristensen har udviklet og fotograferet opskrifterne. Hun er kulinarisk kommunikatør og uddannet inden for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet. Samvirkes grafiker Christel Frydkjær og madredaktør Inger Abildgaard står for opsætning, tekster og redigering.

‘Kål fra Samvirke’ er udgivet af Samvirke. I serien ‘Mad fra Samvirke’ findes ‘Kål fra Samvirke’, ‘Rodfrugter fra Samvirke’, ‘Hakket kød fra Samvirke’ og ‘Fjerkræ fra Samvirke’.

  • Kål fra Samvirke
  • Af Mia Irene Kristensen
  • Udgivelse: 15. november 2013
  • Udgivet i samarbejde med Samvirke
  • Indbundet
  • Sidetal: 88
  • ISBN: 978-87-92894-34-2
  • Udgave/oplag: 1/1
Udsolgt