Menu

Osteria 16 no. 2

Den nye kogebog fra folkene bag Osteria 16 byder på 80 nye, enkle retter, lavet med få udsøgte råvarer og tilberedt med omhu. Opskrifterne er inspireret af det italienske køkken og spænder fra antipasti, pasta og risotto til masser af polenta, grønne retter og dessert. Retterne er skabt til uhøjtidelig servering – family style – som det kendes fra Osteria 16, de populære antipasti-restauranter, ejet af barndomsvennerne Morten Kaltoft og Emil Alsbo. Bogens forord er skrevet af Synne Rifbjerg.

Morten Kaltoft er uddannet kok på Era Ora og åbnede i 2004 Famo Saxogade. Efterfølgende åbnede han Famo 51 og Famo Metro. Morten har vundet flere kokkepriser. Emil Alsbo er kunstner og har bl.a. været del af kunstnergruppen Telefon Til Chefen. Emil har solgt til Statens Kunstfond og har bl.a. udstillet på Charlottenborg og Tranen. Til sammen står de bag Osteria 16 Haderslevgade, Spaghetteria, Osteria 16 Pesce og Osteria 16 Ravnsborggade.

  • Osteria 16 no. 2
  • Af Emil Alsbo og Morten Kaltoft
  • Udgivelse: 4. oktober 2024
  • Indbundet
  • Grafisk design: Spine Studio
  • Sidetal: 296
  • ISBN: 978-87-94418-20-1
  • Udgave/oplag: 1/1
329,95 Alle priser er i DKK og incl. moms. Du vil blive sendt videre til vores onlineshop.
  • "Der ligger en stor generøsitet i at vælge at dele opskrifterne i endnu en kogebog, der ligesom restauranterne er no-nonsense og syder af energi og med lidt held, øvelse og fingerspitzgefühl kan bringe Italien hjem til os selv."
  • Jyllands-Posten
  • "Denne populære restaurant i København er ude med ny kogebog – og elsker du italiensk, bør du få fat i den."
  • ELLE
  • "Det bliver ikke mere italiensk!"
  • Irina Spånberg, Kulturinformation