Menu

Mit bistrokøkken

Forførende fransk hverdagsmad.

Vil du gerne lære at lave en simpel omelet, der er så luftig og fuld af smag, at englene synger? Eller en knasende sprød croque monsieur, der egentlig ikke er noget særligt, men bare smager så forbasket godt? For ikke at tale om den klassiske steak-frites, som på forunderlig vis smager ganske anderledes end hjemme i Danmark (psst, det handler om kødudskæringen).

Det er heldigvis let at lave fransk bistromad i sit eget køkken. Der skal ikke så mange ingredienser til, teknikkerne er enkle, og tilberedningstiden kort – på nær opskrifterne på dagens ret, der skal have lov til at simre et par timer. I denne kogebog finder du de 50 bedste bistroopskrifter, udvalgt af journalist og forfatter Hélène Wagn. Som barn fulgte hun ivrigt med, når hendes franske mor lavede skøn hverdagsmad i køkkenet i Danmark, eller når hun var på besøg hus sin gamle mamie i Paris, der kunne trylle én suppehøne om til vidunderlig aftensmad til tolv.

Hélène Wagn har tidligere udgivet ‘Fransk simremad’.

  • Mit bistrokøkken - forførende fransk hverdagsmad
  • Af Hélène Wagn
  • Udgivelse: 2. november 2014
  • Indbundet
  • Grafisk design: Bettina Kjærulff-Schmidt
  • Sidetal: 152
  • ISBN: 978-87-92894-73-1
  • Udgave/oplag: 1/1
Udsolgt