‘Flere Kødfrie Dage’ er en fortsættelse til bestselleren ‘Kødfri Mandag’. I ‘Flere Kødfrie Dage’ leverer Nadia Mathiasen 52 nye, enkle og kødfrie hovedretter. Da Nadia i 2016 udgav ‘Kødfri Mandag’, var målet at inspirere danskerne til at gå på opdagelse i det grønne køkken gennem en samling smagfulde retter. Samtidig var forhåbningen med bogen, at en fast kødfri dag om ugen kunne være med til at afhjælpe nogle af de klimaudfordringer, vi alle sammen står over for. Siden den første bog er flere og flere danskere begyndt at spise mindre kød, og samtidig gør klimaudfordringerne, at det kun er blevet mere nødvendigt at tænke bæredygtigt.
I ‘Flere Kødfrie Dage’ er det gjort nemt og praktisk at spise mere kødfrit. Opskrifterne er tilpasset årstiderne og tager udgangspunkt i sæsonens grøntsager. Alle opskrifter har masser af smag, da Nadia bruger mange krydderier og umami-rige ingredienser. Og det er lige præcis det, der gør, at selv inkarnerede kødspisere er vilde med Nadias opskrifter. Du får også endnu flere gode råd til, hvordan du erstatter kødet med friske grøntsager.
Nadia Mathiasen står bag den populære madblog Foodfanatic og har ud over ‘Kødfri Mandag’ tidligere udgivet kogebogen ‘Foodfanatic Thai’. Hun har jævnligt undervist i madlavning og optrådt på landsdækkende TV. Herudover leverer hun opskrifter til magasiner, aviser og virksomheder. Nadia er uddannet journalist.