Menu

Bogen om depression, e-bog

Bogen er til dig, der er ung og har en depression eller måske er bange for, at du har. Og til dig, der kender en ung, som har en depression.

Bogen er baseret på fagfolks erfaringer og forskning inden for feltet og beskriver, hvad en depression er, hvordan den opstår, og hvordan de forskellige symptomer ser ud og kan opleves. Den fortæller også om de forskellige behandlingsmuligheder og giver gode råd til at komme godt tilbage til en hverdag uden depression og til, hvordan man forebygger fremtidige depressioner.

I bogen fortæller fem unge, hvordan det er at have en depression, hvad der hjalp dem, og hvordan de er landet i livet igen. Et forældrepar fortæller, hvordan det er at være familie til en ung med depression, hvordan de støttede, hvad der var svært, og hvad de gerne ville have vidst. En af de unge fortæller: 

”Jeg ved, at livet ikke bare er fun and games. Den krise, jeg har været igennem som meget ung, gør mig bedre rustet til at komme igennem de kriser, der kommer i livet. Men jeg kan også godt føle mig snydt for min ungdom. Hvorfor kunne jeg ikke bare stå og fyre shots i hovedet til en gymnasiefest og have kriller i maven over en fra 3.G? Hvorfor skulle jeg ligge herhjemme og tænke over, om livet overhovedet er værd at leve? Men det har jeg foran mig, tænker jeg så. Det med kriller har ikke en tidsfrist.”

Tea Sletved har også udgivet podcastserien ‘Det er ikke min sjæl, den er gal med’, hvor hun taler med bogens medvirkende. Du kan finde den på nedenstående link eller der, hvor du normalt lytter til dinepodcasts.

  • Bogen om depression – Hvordan du som ung kommer igennem depression og får det godt igen – e-bog
  • Af Tea Sletved
  • Udgivelse: 27. august 2020
  • Indbundet
  • Sidetal: 220
  • ISBN: 978-87-92596-44-4
  • Udgave/oplag: 1/1
99,95 Alle priser er i DKK og incl. moms. Du vil blive sendt videre til vores onlineshop.