Menu

Ny Nordisk Hverdagsmad. Spis efter årstiden

‘Ny Nordisk Hverdagsmad. Spis efter årstiden’ er opfølgeren til bestselleren ‘Ny Nordisk Hverdagsmad’. Bogen er inddelt efter årstiderne, så du kan lave sundere mad med de råvarer, der er i sæson. Ud over 60 nye opskrifter fordelt på forår, sommer, efterår og vinter får du også beskrivelser af 60 typiske nordiske råvarer med forslag til, hvordan du bruger dem i dit køkken, og viden om, hvad de betyder for din sundhed.

Vidste du f.eks., at Danmark er det eneste sted i verden, hvor der laves rygeost? At blommer får en helt særlig aroma, og æbler har en helt speciel syre i vores kølige klima? Og at nødder har en næsten perfekt sammensætning af vegetabilsk fedt, fibre og protein?

‘Ny Nordisk Hverdagsmad. Spis efter årstiden’ indeholder hurtige og nemme opskrifter til hverdage, hvor der skal sund mad på bordet i en fart. F.eks. krebinetter med grøntsager i peberrodssovs, bagt kulmule med æbler og kornsalat eller jordbærkoldskål med hyldeblomst. Men der er også opskrifter til weekenden og de dage, hvor der er overskud til at tage ungerne med ud og plukke bær til hyldebærsuppe med tilbehør af æbler og sprødt brød, til at simre andelår i bouillon med stegte svampe eller lave en stor portion blommeketchup.

  • Ny Nordisk Hverdagsmad. Spis efter årstiden
  • Af Arne Astrup, Claus Meyer m.fl.
  • Udgivelse: November 2012
  • Udgivet i samarbejde med Samvirke, Meyers Madhus og OPUS
  • Indbundet
  • Sidetal: 152
  • ISBN: 978-87-92596-23-9
  • Udgave/oplag: 1/1