Menu

Ny Nordisk Hverdagsmad

Claus Meyer har skrevet denne bog i samarbejde med Arne Astrup som en del af forskningsprojektet OPUS. Bogen kommer rundt om hjørnerne i det nordiske køkken og inspirerer til at spise sundt og af de råvarer, som det nordiske klima er bedst til. Bogen er opdelt i fem kapitler: Grønt, Fisk & Skaldyr, Brød & Pålæg, Kød samt Frugt & Bær. Hvert af disse kapitler giver både ny paratviden om de råvarer, der vokser omkring os, og giver inspiration til gastronomiske vidundere, der bl.a. er inspireret af Nomas menukort. ‘Ny Nordisk Hverdagsmad’ indeholder 60 sunde og nemme opskrifter på moderne mad med de råvarer, som bliver særligt gode under vores nordiske breddegrader. Spis lidt mindre kød, lidt mere fuldkorn, mad fra havet og flere grove grøntsager og bær, og oplev magien fra det nordiske køkken i din hverdag.

Opskrifterne er udviklet af Meyers Madhus i samarbejde med nogle af landets dygtigste kokke i regi af Forskningscenter OPUS. Projektet undersøger blandt andet, om der er et særligt sundhedspotentiale i de råvarer, vi har i Norden. FDB vil gerne give en hånd med, så alle, der har lyst, kan smage det nordiske køkken.

  • Ny Nordisk Hverdagsmad
  • Af Claus Meyer, Arne Astrup m.fl.
  • Udgivelse: 14-11-2011
  • Udgivet i samarbejde med Samvirke, Meyers Madhus og OPUS
  • Indbundet
  • Sidetal: 152
  • ISBN: 9788792596710
  • Udgave/oplag: 1/5