Menu

Grøntsagskogebogen

Mange har lyst til at spise grønnere og sundere mad. Og vi ved jo efterhånden allesammen, at det er godt for miljøet at spise mindre kød. Men hvordan får man så spist flere grøntsager? Denne bog giver dig svaret. ‘Grøntsagskogebogen’ er et inspirerende overflødighedshorn af fristende opskrifter, og et nyttigt værktøj til at få flere grøntsager i måltiderne.

Ifølge bogens forfattere – de norske mesterkokke Tom Victor Gausdal og Stian Floer – er hemmeligheden bag gode grøntsagsretter nemlig, at du giver grøntsagerne den samme opmærksomhed, som du vil give bøffen eller fisken. Sværere er det faktisk ikke. Hvorfor ikke vende broccolien i en spicy sauce eller stege den med krydderier og olie? Eller hvad med at servere rå artiskokker som en luksuriøs carpaccio med parmesan, citron og den bedste olivenolie, der fås?

‘Grøntsagskogebogen’ indeholder en hel verden af velsmagende grøntsagsretter, som motiverer til at spise meget mere af det grønne – ikke kun fordi det er sundt, men fordi det smager godt. Du får mere end 400 opskrifter på grøn kvalitetsmad til både hverdag og fest samt et omfattende grøntsagsleksikon med simple grundopskrifter og introduktioner til grøntsagernes kvaliteter.

Kokkene bag ‘Grøntsagskogebogen’ er Tom Victor Gausdal og Stian Floer. De er blandt Norges førende kokke og har sammen solgt over 300.000 kogebøger. Tom og Stian er bedste venner, og de vil mere end bare at lave lækker mad. De er meget optagede af at bruge lokale og økologiske råvarer, som er i sæson. Det er nemlig godt for miljøet – og for sundheden. ‘Grøntsagskogebogen’ vandt prisen som ‘Årets norske kogebog’ i 2018.

  • Grøntsagskogebogen
  • Af Tom Victor Gausdal og Stian Floer
  • Udgivelse: 23. maj 2019
  • Oversat af Signe Lyng og Ulla Oxvig
  • Indbundet
  • Grafisk design: Søren Damstedt, trefold
  • Sidetal: 448
  • ISBN: 978-87-93604-63-6
  • Udgave/oplag: 1/1
299,95 Alle priser er i DKK og incl. moms. Du vil blive sendt videre til vores onlineshop.