Menu

Fisk er godt!

‘Fisk er godt!’ byder på 55 lækre opskrifter med fisk og skaldyr til dig med gigt. Eller dig, som blot vil leve sundt og nyde godt af fiskens mange sundhedsgevinster. Fisk er supernæring for kroppen og indeholder omega-3 fedtsyrer, der tilmed har vist sig at kunne mindske betændelsestilstande ved gigt.

Antallet af fiskeoliekapsler ved hver opskrift viser, hvor meget omega-3 du får. Nyd grillet makrel med sommersalat, der svarer til mere end 12 fiskeoliekapsler. Eller server stegt laks med pasta og bagte tomater for familien – så får I lige så meget fiskeolie i ét naturligt og velsmagende måltid, som hvis I hver slugte syv fiskeoliekapsler.

Fisk er hurtig, nem og vægtvenlig mad – både på panden, på grillen og i ovnen. Bogen tager bøvlet ud af fisken og giver tips til køb, opbevaring og tilberedning, så du lykkes med din fisk. Hver gang!

Opskrifterne i bogen er udviklet af Jacob Dahl Andersen, der har arbejdet som fiskekok på danske og udenlandske stjernerestauranter og de sidste to år som huskok for Skagenfood, og Lotte Birk Thomsen, Gigtforeningens erfarne diætist.

Bogens fotos er taget af Henrik Freek.

  • Fisk er godt! – 55 opskrifter med fisk og skaldyr
  • Af Jacob Dahl Andersen og Lotte Birk Thomsen
  • Udgivelse: 20. juni 2014
  • Udgivet i samarbejde med Gigtforeningen
  • Indbundet
  • Grafisk design: Ann-Britt Balle
  • Sidetal: 152
  • ISBN: 978-87-92894-54-0
  • Udgave/oplag: 1/1
Udsolgt