Velkommen til restefest.
Tag imod indbydelsen, og lad dine rester fra i dag blive til guld i morgen med Tinas nemme, enkle hverdagsretter – mest aftensmad, men også brød, grød, smoothies og kager med suveræn velsmag. Opskrifterne tager udgangspunkt i de rester, vi typisk har i køleskabet.
Tina Scheftelowitz (f. 1964) er uddannet køkkenleder, madskribent, kogebogsforfatter og iværksætter. Hun er ekspert i grøntsager og hverdagsmad og er forfatter til mere end 20 kogebøger – heriblandt de ‘Suveræne’ (de fleste skrevet sammen med Sonja Bock) – som tilsammen siden 1997, hvor ‘Suveræne Salater’ udkom, er udgivet i 1 million eksemplarer i Danmark og udlandet. Hun er medindehaver af Casa Doña Angela Bed & Breakfast i Andalusien og mor til og tidligere partner i Floras Kaffebar samt kaffefirmaet og caféen Amokka. Hun er produktudvikler for fødevarevirksomheder og konsulent for caféer, restauranter og iværksættere, samt foredragsholder og madskribent i Politiken med flere.