Menu

Vans Solbriller

Vans Solbriller Danmark

Find hele udvalget af Vans Solbriller, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Kvinderne skal spise to is om dagen allerede fra 12, graviditetsuge, I spidsen for projektet står blandt andre professor, projektansvarlig og overlæge på OUH's fødeafdeling i Odense, Jan Stener Jørgensen, - Vi har i årevis arbejdet med at nedsætte risikoen for at føde for tidligt, Det at føde for tidligt er den største årsag til børns dødelighed og sygdom vans solbriller i verden, fortæller han, Omkring fem procent af alle danske fødsler går i gang for tidligt, Det er forskernes forventning, at den specialdesignede is kan påvirke kvindernes bakterieflora i en positiv retning og dermed holde graviditeten længere..

- Vi vil gerne tilsætte nogle mælkesyrebakterier, som vi ved er gunstige for tarmfloraen og dermed også for bakterieforekomsten i fødselskanalen hos moren, Derudover vil vi gerne tilsætte nogle gunstige næringsstoffer, som vi ved fra større studier er gunstige for at vans solbriller nedsætte risikoen for at føde for tidligt, forklarer Jan Stener Jørgensen, Isen vil blive fremstillet i fem forskellige smagsvarianter, men de vil alle indeholde mælkesyrebakterier, valle, fiskeolie og vitamin D, To tredjedele af de medvirkende gravide skal spise to af de særligt fremstillede is om dagen, De resterende får ikke Skarø-is..

Selvom det kan lyde let at spise is flere gange om dagen, er jordemoder og projektleder Julie Ribe Bagge opmærksom på, at det kan blive en stor mundfuld for de gravide at få isen vans solbriller ned, - Det lyder selvfølgelig lækkert at skulle spise to is dagligt i næsten hele graviditeten, men det kan godt være, at det i virkeligheden, når det kommer til stykket, godt kan blive lidt af en pligt, Jeg håber, kvinderne synes, det er lækkert, og at det erstatter noget andet, de skulle have spist, siger hun..

I løbet af graviditeten vil jordemødrene tre gange tage podninger fra tarme og vagina fra samtlige gravide projektdeltagere. På den måde vil man holde øje med, om isen har positiv indflydelse på graviditeten. Forskningsprojektet starter allerede, fra kvinderne er i 12. graviditetsuge og varer helt frem til fødslen cirka seks måneder senere.

DR-værten Abdel Aziz Mahmoud har købt domænet stram-kurs.dk, Og det er ikke, fordi DR-værten, der blandt andet er vært på P1-programmet ’Shitstorm’, er blevet medlem af den yderligtgående islamkritiker Rasmus Paludans parti Stram Kurs, Nærmest tværtimod, Taster man stram-kurs.dk ind i adresselinjen på sin computer, bliver man nemlig ført ind på mino.dk, der er en interesseorganisation for minoritetsetniske danskere, sat i verden for at fremme mangfoldigheden i Danmark, I et Facebook-opslag, der har modtaget over 3000 reaktioner, skriver Abdel Aziz vans solbriller Mahmoud blandt andet:.

- Lad os få et smil ud af den her situation. Man kan jo også sige, at vi har en stram kurs mod at forene Danmark, og vi nævner hverken Rasmus Paludan ellers hans parti på den hjemmeside, man bliver ført ind på, siger han. Abdel Aziz Mahmoud fortæller, at det er strømmet ind med medlemskaber, siden han offentliggjorde købet af domænet onsdag aften. Onsdag aften havde foreningen fået 50 procent flere medlemmer. Risikerer du ikke at narre eventuelle vælgere til Rasmus Paludans parti af samme navn?

- Så må de blive narret, Man bliver ikke narret til et medlemskab, det er ret tydeligt, når man går ind på hjemmesiden, at der ikke er tale om partiet Stram Kurs, Abdel Aziz Mahmoud siger, at Rasmus Paludan er vans solbriller velkommen til at henvende sig, hvis han føler, at det er ham, der er den retmæssige ejer af domænet, - Hvis han tager fat i mig, må vi tale om det, Det er ikke noget, jeg har tænkt mig at gøre en større sag ud af, siger han, Er det okay, at du som DR-vært fremmer et politisk budskab?.

- Vi laver ikke politik, vi prøver at samle landet, lyder det fra Abdel Aziz Mahmoud, TV 2 prøver at få en kommentar fra Rasmus vans solbriller Paludan om sagen, Han er endnu ikke vendt tilbage, men af en mail sendt til DK Hostmaster, der administrerer de danske '.dk'-navne, fremgår det, at han ønsker stram-kurs.dk suspenderet, da han mener, siden er oprettet i strid med DK Hostmasters regler, I mailen skriver han: - Vores potentielle vælgere vil derfor ikke blive ført til vores hjemmeside, men til en hjemmeside med en modsatrettet politisk profil, Dette krænker væsentlige samfundsinteresser (ulovlig påvirkning af folketingsvalget 2019), Da valget kan udskrives når som helst, så kan sagen ikke afvente en afgørelse fra Klagenævnet for Domænenavne..Seneste