Menu

Vans Add Your Own Photo

Vans Add Your Own Photo Danmark

Find hele udvalget af Vans Add Your Own Photo, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

EU-Kommissionen er langt fra tilfreds med, at kulegravningen af det danske og estiske finanstilsyns håndtering af hvidvasksagen i Danske Bank er droppet, Det siger EU’s retskommissær, Vera Jourová, skriver Information, Hun kritiserer i skarpe vendinger, at Den Europæiske Bankmyndighed (EBA) har afvist sin egen rapport om lovbrud begået af de to finanstilsyn i hvidvasksagen, - Danske Bank-sagen er ikke færdig for os, uanset hvad EBA har besluttet, siger hun til avisen, Som Information kunne afdække mandag, konkluderer EBA’s undersøgelseskomité i en hemmeligholdt rapport, at både det danske og estiske myndighedstilsyn med vans add your own photo Danske Bank i perioden 2007-2014 var så mangelfuldt, at der i alt er sket "fire brud på EU-retten"..

Heraf bærer Finanstilsynet ifølge rapporten ansvaret for de to og det estiske tilsyn for et, mens det fjerde lovbrud var begge myndigheders ansvar, Undersøgelseskomitéen var ledet af EBA’s formand, Derudover bestod den af vans add your own photo seks bestyrelsesmedlemmer bistået af den europæiske myndigheds embedsmænd, Men da komitéen indstillede sin rapport til godkendelse i EBA’s bestyrelse, der består af repræsentanter fra de 28 EU-landes tilsynsmyndigheder, blev den nedstemt, - Med denne beslutning har EBA undermineret sin egen troværdighed, siger Vera Jourová til Information..

- Men jeg vil sikre, at sagen ikke bliver fejet ind under gulvtæppet, Hun henviser til, at EU-Kommissionen har indledt en traktatkrænkelsessag mod Danmark og Estland for ikke at have implementeret EU’s fjerde hvidvaskdirektiv, Det skulle have været gjort til national lov inden juli 2017, - Det er vigtigt, at der bliver lært af Danske Bank-sagen, og at finanstilsynet på nationalt vans add your own photo niveau er på linje med EU-lovgivningen, siger hun, I en pressemeddelelse skrev Finanstilsynet mandag, at det ikke har brudt EU-retten i sagen om Danske Bank..

En 34-årig mand fra Randers er tirsdag aften fundet død efter en soloulykke med en motorcykel nær Aarhus. Det oplyser Østjyllands Politi natten til onsdag på Twitter. Manden blev fundet liggende livløs på Ormslevvej nær Aarhus, efter at han af uvisse årsager havde ramt et vejtræ med sin motorcykel. En ambulancelæge erklærede ham død på stedet. Ulykken skete klokken 21.49. Den dræbtes pårørende er underrettet, og en bilinspektør er tilkaldt for at fastlægge omstændighederne ved dødsulykken.

To personer er blevet dræbt, og fire personer er såret under et skyderi på et universitet i Charlotte i den amerikanske delstat North Carolina, Det bekræfter de lokale myndigheder natten til onsdag dansk tid, skriver nyhedsbureauet Reuters, Ifølge redningsmyndighederne i Charlotte blev de to dræbte fundet døde på gerningsstedet, De fire sårede er vans add your own photo bragt til behandling på hospitalet, To af dem er i livsfare, lyder meldingen, Det er endnu ikke oplyst, hvorvidt de dræbte og sårede er studerende eller ansatte på universitetet..

Politiet i Charlotte og Mecklenburg skriver på Twitter, at en mistænkt gerningsmand er i politiets varetægt. Politiet formoder, at den mistænkte har handlet alene. Ifølge lokale medier skal den anholdte selv være indskrevet som studerende på universitetet. De første meldinger om skyderiet blev ifølge tv-kanalen WBTV meldt til politiet klokken 17.45 lokal tid i nærheden af en administrativ bygning på universitetet. - Løb, gem jer, kæmp. Kom i sikkerhed øjeblikkeligt, skrev universitetet UNC Charlotte umiddelbart efter til sine studerende på Twitter.

Politiet lukkede vans add your own photo og afspærrede efterfølgende universitetet og bad alle studerende og ansatte om at holde sig på afstand af gerningsstedet, Kort før klokken 20 lokale tid melder politiet på Twitter, at situationen på campus igen er under kontrol, Vi Lyles, der er borgmester i Charlotte, skrev tidligere på aftenen på Twitter, at hun var i chok, - Vi er chokerede over at høre, at der er en skudepisode på campus på UNC Charlotte, Mine tanker går til familierne til dem, der har mistet livet, de sårede, hele universitetet og dem, der modigt sprang til for at hjælpe andre..

Meteorer udgør en stor trussel mod Jorden, og risikoen for deres nedslag bliver slet ikke taget alvorligt nok, Det siger Jim Bridenstine, der er chef for den amerikanske rumfartsorganisation Nasa, tirsdag på en konference om vans add your own photo emnet ifølge NBC News, - Det her handler ikke om Hollywood, det handler ikke om film, det handler ultimativt om at beskytte den eneste planet, vi lige nu ved, at der bor liv, siger han, En meteorit eksploderede i 2013 over den russiske by Chelyabinsk, Den indeholdt ifølge Bridenstine "30 gange så meget energi som atombomben ved Hiroshima", Omkring 1500 mennesker kom til skade ved episoden..Seneste