Menu

Temper Run Adidas

Temper Run Adidas Danmark

Find hele udvalget af Temper Run Adidas, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

En 43-årig kvinde er mandag blevet frifundet for at have skyld i sin kærestes død, Det oplyser hendes forsvarer, advokat Jesper Storm Thygesen, Kvinden var tiltalt for legemsangreb under særligt skærpende omstændigheder, Sagen udspringer af en episode i slutningen af december temper run adidas mellem jul og nytår 2017 på Hovedgaden i Skibby på Midtsjælland, hvor heste- og kreaturhandler Lars Christian Frederiksen døde, Ifølge anklageskriftet var de skader, han blev påført, i kombination med svære forkalkningsforandringer af kranspulsårerne og svære forkalkningsforandringer i legemspulsåren, årsag til, at han afgik ved døden..

Men Retten i Hillerød har ment, at bevismaterialet var for tyndt, og at det ikke kunne bevises, at kvinden havde påført ham skader, Derfor er kvinden blevet frifundet, - Retten sagde, at de indicier, som anklagemyndigheden lagde frem, temper run adidas ikke var tilstrækkelige, lyder det fra Jesper Storm Thygesen, Retsmedicinerne har vurderet, at skaderne kunne stamme fra en skruetrækker, Man har fundet fire skruetrækkere på matriklen, Alle blev forgæves testet for spor af blod, - Der er enighed om, at der ingen tekniske beviser er for, at tiltalte skulle være skyldig, og der er ikke tilstrækkeligt eller tunge nok indicier til at dømme, lød det fra retsformanden ifølge det regionale medie Sjællandske..

Til Ritzau fortæller temper run adidas kvindens forsvarer, advokat Jesper Storm Thygesen, at sagen har haft et "mærkeligt" forløb, - Min klient er selvfølgelig ekstremt lettet, Det har været et langt forløb, Det er næsten halvandet år, at hun har gået rundt med sagen over hovedet, - Men hun frygter selvfølgelig, om Statsadvokaten kunne finde på at anke sagen, siger Jesper Storm Thygesen, Anklagemyndigheden har nu 14 dage til at tygge på, om man vil have landsretten til at kigge på sagen..

Efter en lang arbejdsdag på byggepladsen har murersvend Mette Schak Dahlmann brug for at komme i bad og skifte tøj. Men det er ikke altid lige nemt for hende, for i skurvognene er der typisk bare et forhæng, man kan trække for. Det har været en hård kamp. Jeg har følt, at jeg har stået rigtig meget alene. Mange har svinet mig til, at jeg ville have særbehandling og skældt mig ud, fordi jeg ikke skal have ligestilling Det betyder, at hun har stået nærmest nøgen til skue for andre, når hun har klædt om. Men det har hun kæmpet imod, for der skal være mere ligestilling i skurvognene, mener hun.

Blandt andet kørte hun i november måned en hjemmebygget skurvogn til Christiansborg for at vise politikerne, hvordan man nemt kan ombygge en skurvogn, så der kommer en dør, så man kan låse af til bad og omklædningsrum, - Jeg har gjort det her, fordi vi har en lovgivning, temper run adidas som faktisk er mega gammel, og som ikke er tilsvarende til den tid, vi lever i, siger Mette Schak Dahlmann til TV2 ØSTJYLLAND, I en tid, hvor vi gerne vil have flere til at tage en faglige uddannelse – ikke mindst flere kvinder – er det vigtigt, at vi sammen har fokus på udfordringer og muligheder.

Hun påpeger dog, at det ikke udelukkende handler om kvinder på byggepladsen, men at også mænd kan få nytte af en låst dør. Og nu ser det ud til, at hendes kamp for ligestilling har båret frugt. I hvert fald er der nu kommet et krav om, at man skal kunne låse en dør, når man klæder om og tager bad i skurvognene. - Vi har valgt nu at lave en ændring af den bekendtgørelse, der definerer, hvordan en skurvogn skal være indrettet. Og det er jo ikke mindst på baggrund af Mettes historie, og derfor lægger jeg op til at lave om på reglerne for skurvogne, siger beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) til TV2 ØSTJYLLAND.

Det er netop beskæftigelsesministeren, der sammen med 3F og Dansk Byggeri har indgået aftalen om en låst dør i skurvognene, Og det nye krav giver mening i dag, mener han, - Det er sund fornuft og et velfærdsrum, som i dagens Danmark og i et moderne skurrum, hvor man kan have sit tøj til at ligge, og man kan låse sig inde, når man går i bad, siger Troels Lund Poulsen, Men selvom der nu er ministerens ord for de nye regler, er det stadig helt uvirkeligt for Mette Schak Dahlmann, at hendes kamp har temper run adidas hjulpet..

- Det er jo ikke gået op for mig i bund og grund, og jeg ser det måske ikke helt så stort endnu, indtil det er herude, for det er sådan lidt uhåndgribeligt, siger Mette Schak Dahlmann, I løbet af relativt få år kommer vi til at opleve, at der kommer et kæmpe løft til både kvinder og mænd på landets byggepladser Men selvom Mette Schak Dahlmann nu har fået succes med sin kamp, har det ikke været helt nemt for hende at stå frem, - Det har været en hård kamp, Jeg har temper run adidas følt, at jeg har stået rigtig meget alene, Mange har svinet mig til, at jeg ville have særbehandling og skældt mig ud, fordi jeg ikke skal have ligestilling, siger hun..Seneste