Menu

Retro Air Jordans

Retro Air Jordans Danmark

Find hele udvalget af Retro Air Jordans, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

- Det har været en virkelig udfordrende rejse, Jeg gør fremskridt, og jeg håber at smide de sidste 30 kilo indenfor det næste halve år, fortæller Jelena Dokic til det australske medie, Hun er i dag retro air jordans så ovenpå efter sygdomsforløbet, at hun i januar var en del af ekspertkommentatorerne under Australian Open, - For mig handler det ikke bare om tallene, men også om føle mig sund og godt tilpas, Det handler om at spise rigtigt, motionere de fleste dage og lægge min livsstil om på længere sigt, Jeg skal have det godt både fysisk og mentalt, fortæller Jelena Dokic, der trods sine 34 år håber på et comeback på tennisbanen..

Om det sker, må tiden vise, I hvert fald er hun godt på vej til at være tilbage i topform, Du kan se billeder af tennisstjernen i galleriet herunder: Jelena Dokic Den serbiskfødte tennisstjerne Jelena Dokic er godt i gang med at kæmpe sig tilbage i topform, efter at en skjoldbruskkirtelsygdom fik hendes vægt til at fordoble sig til 120 kilo, (Foto: All Over) 1 / 9 Den serbiskfødte tennisstjerne Jelena Dokic er godt i gang med at kæmpe sig tilbage i topform, efter at retro air jordans en skjoldbruskkirtelsygdom fik hendes vægt til at fordoble sig til 120 kilo..

(Foto: All Over) 2 / 9 Den serbiskfødte tennisstjerne Jelena Dokic er godt i gang med at kæmpe sig tilbage i topform, efter at en skjoldbruskkirtelsygdom fik hendes vægt til at fordoble sig til 120 kilo, (Foto: All Over) 3 / 9 4 / 9 Den serbiskfødte tennisstjerne Jelena Dokic er godt i gang med at kæmpe sig tilbage i topform, efter at en skjoldbruskkirtelsygdom fik hendes vægt til at fordoble sig til 120 kilo, (Foto: All Over) 5 / 9 Den serbiskfødte tennisstjerne Jelena Dokic er godt retro air jordans i gang med at kæmpe sig tilbage i topform, efter at en skjoldbruskkirtelsygdom fik hendes vægt til at fordoble sig til 120 kilo..

(Foto: All Over) 6 / 9 Den serbiskfødte tennisstjerne Jelena Dokic er godt i gang med at kæmpe sig tilbage i topform, efter at en skjoldbruskkirtelsygdom fik hendes vægt til at fordoble sig til 120 kilo. (Foto: All Over) 7 / 9 8 / 9 Den serbiskfødte tennisstjerne Jelena Dokic er godt i gang med at kæmpe sig tilbage i topform, efter at en skjoldbruskkirtelsygdom fik hendes vægt til at fordoble sig til 120 kilo. (Foto: All Over) 9 / 9 Jelena Dokic

Charlie Sheen var verdens bedst betalte tv-skuespiller, ind til sex, sprut, stoffer og skandaler smadrede hans retro air jordans karriere med en fyreseddel fra "Two and a Half Men", I november sidste år blev skandalestjernen ramt af endnu et nyk nedad, da han stod åbent frem og fortalte, at han var hiv-smittet, Diagnosen fik han tilbage i 2011, men efter at være blevet afpresset gik han på live-tv med historien, da han ikke længere kunne betale sine afpressere til at tie stille om sygdommen, Læs også Charlie Sheen vil starte på en frisk.

Læs også Charlie Sheen har ikke råd til børnebidrag - Nogle ting sker af en årsag. Måske har alle de ting, jeg har gjort professionelt både af god og dårlig karakter, ført til en større opmærksomhed og en dybere mening, siger den 50-årige skuespiller åbenhjertigt til People. - Det var sådan et pres og en stressfaktor, og jeg vidste ikke, hvor lettet jeg egentligt ville blive over at fortælle om det. Jeg er kun blevet mødt af kærlighed og støtte siden, lyder det videre fra Golden Globe-vinderen.

Læs også Charlie Sheen langer ud efter Donald Trump Læs også Charlie Sheen pressede eks-kæresten til abort retro air jordans I øjeblikket forsøger Sheen at bruge diagnosen og sin stjernestatus til noget positivt ved at melde sig som testperson for et nyt lægemiddel og advokere for vigtigheden af at dyrke sikker sex, - Jeg er glad for at være en del af den nyeste forskning, som, jeg tror, vil komme til at hjælpe en masse mennesker, Jeg har lavet lemonade ud af citroner, siger Sheen, der privat er fraskilt til tre og far til fem..

I dag har Sheen sygdommen under kontrol og har netop færdiggjort retro air jordans optagelserne til en kommende dramafilm om terrorangrebet 11, september, Også den Oscar-vindende skuespillerinden Whoopi Goldberg er på rollelisten, /ritzau/FOKUS Læs mere om Charlie Sheen.Seneste