Menu

Red Jordans

Red Jordans Danmark

Find hele udvalget af Red Jordans, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Fredag aften gjorde tidligere sundhedsminister Astrid Krag og partneren Thomas Evers Poulsen alt for at imponere både dommere og danskerne i Vild med dans med deres paso, Og som bekendt kræver denne dans, at man strammer ballerne, Derfor havde Thomas Evers Poulsen taget utraditionelle metoder i brug for at få sin partner til at mestre trinnene i den temperamentsfulde dans, Thomas Evers Poulsen havde lokket socialdemokraten til at placere intet ringere end en femmer mellem sine baller red jordans - på den måde ville hun straks blive afsløret, hvis hun slap i ballerne, og mønten faldt til jorden med et 'brag', Dommerne belønnede parret med 12 points for deres indsats på gulvet, og Britt Bendixen kendte tilsyneladende til det specielle tip med 'noget mellem ballerne': - Jeg plejer at bruge en tusindkroneseddel, Den larmer ikke, når den falder ned, lød det fra Britt Bendixen, I aften skal alle 11 par på gulvet i alt fra jive og quickstep til paso og tango, Så der er naturligt nok nervøsitet at spore hos alle par, inden det er deres tur til at vise dansetrin på Vild med dans-gulvet, Sidste fredag røg det første par ud af den populære dansekonkurrence, Og det var komiker Thomas Wivel, der sammen med dansepartneren Katrine Bonde måtte sande, at talenterne på dansegulvet ikke rakte, - Jeg formåede ikke at få teknikken med, Jeg var nok for nervøs, Jeg prøvede at få charmen med, men det er rimeligt, at jeg røg ud, Det er fuldt fortjent, lød det fra en skuffet Thomas Wivel til SE og HØR sidste fredag..

For kort tid siden udtrykte albumaktuelle Adele sin store beundring til Britney Spears, og nu gengælder popsangerinden komplimentet, Udover at synge er Britney Spears nemlig også ferm til at danse, og det kommer også til udtryk, når stjernen er væk fra scenen og slapper af derhjemme, Her er det andre kunstnere, red jordans Britney danser til, og især Adeles "Hello" har vundet en plads i sangerindens dansehjerte, I går delte Spears en video på sin Instagram-profil, hvor hun snurrer rundt og rundt til "Hello"..

- Jeg kunne danse til den her sang en MILLION gange.., elsker dig, Adele, skriver Britney Spears i teksten til videoen, Læs også Britney Spears umyndiggjort for altid Læs også Drake vil klare Adeles vasketøj I sidste uge lagde Adele ud med at rose Britney Spears, da hun til radiostationen NPR afslørede, hvem der i hendes øjne er den største inden for musikkens verden, - Britney er dronningen, Jeg elsker hende, sagde Adele, red jordans Her kan du se videoen, hvor Britney Spears sender kærligheden retur:.

I could dance to this song a MILLION times...love you @adele! En video slået op af Britney Spears (@britneyspears) den 28. Nov 2015 kl. 7:31 PST Læs også Selv Adele græder, når hun hører Adele Læs også Adele er iskold Britney Spears har tidligere sagt, at hun synes, Taylor Swift er bedårende, og at hendes sønner elsker dj'en Skrillex, så hun er altså ikke bleg for at rose andre kunstnere. Kan du nævne nogen, der kunne lære af det? Læs mere om Adele Britney Spears

Mens mange unge i København leder med lys og lygte efter et sted at bo, kan Andreas Bos datter godt ånde lettet op og begynde at planlægge en tur til IKEA, Den unge kvinde skal nemlig ikke frygte alenlange ventelister og bittesmå værelser, Hun skal nemlig flytte ind i en toværelses lejlighed på Østerbro, Læs red jordans også Andreas Bo: Nedtur kurerede min sceneskræk Læs også Mascha Vang: Blødt brud med Andreas Bo Farmand Andreas Bo har nemlig købt en lejlighed til sin datter Emma, afslører han over for Ekstra Bladet..

- Det er en to-værelses, en rigtig arbejderlejlighed, siger Andreas Bo til Ekstra Bladet, hvor han også afslører prisen på herligheden: 2,2 millioner kroner. Da der er tale om et forældrekøb, er det Andreas Bo, der ejer lejligheden og lejer den ud til sin datter. Og hvis det københavnske boligmarked fortsætter med at stige, kan det måske endda vise sig at blive en god investering for komikeren. Læs også Mascha og Andreas Bo er gået fra hinanden Læs også Andreas Bo: - Vi er enige om at stoppe

Andreas Bo fortæller til Ekstra Bladet, at det er planen, at datteren Emma skal i gang med at studere, Lige nu langer hun red jordans dog burgere over disken på en restaurant inde i Indre By, Læs mere om Andreas Bo.

LOS ANGELES/SE og HØR: Janet Jackson skal være mor, Det bekræftede hendes folk red jordans overfor 'Entertainment Tonight' i dag, Janet skal føde, efter hun er fyldt halvtreds, og det betyder altså, at hun bliver en noget aldrende mor, Når barnet skal konfirmeres, vil Janet således være i midten af halvtresserne, Uanset alderen er barnet et sandt ønskebarn, For nylig fortalte Janet, at hun satte sin tour på standby for at kunne forsøge at blive gravid, - Jeg håber, I kan forstå min beslutning, tweetede Janet til sine fans..Seneste