Menu

Ray Ban Solbriller Clubmaster

Ray Ban Solbriller Clubmaster Danmark

Find hele udvalget af Ray Ban Solbriller Clubmaster, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

- Vær ikke bange, jeg er bare en lillebitte mis, udbrød Morgan, inden hun hev fat i Bella og stak hende 19 gange, Køkkenkniven ramte hende i både armene og benene, men punkterede også hendes mave, hendes lever, og hendes bugspytkirtel blev flænset, Kniven missede med millimeter en stor blodåre nær Bellas hjerte, Morgan og Anissa beordrede deres hårdt sårede veninde til at blive liggende, inden de selv forsvandt, De vaskede deres hænder på et toilet ray ban solbriller clubmaster i et indkøbscenter, hvorefter at de vandrede rundt i byen, De havde gået rundt i et par timer, før de blev stoppet af en politibil..

Der gik ikke mange dage, før at pigerne endte på forsiden af landets aviser, Sagen blev kendt som ”Slender Man”-sagen, for under politiafhøringerne løftede pigerne sløret for, hvorfor de angreb deres veninde, Både Morgan og Anissa fortalte politibetjentene, at de ville dræbe deres veninde for at ære og hylde en mystisk og fiktiv gyserfigur kaldet ”Slender Man”, Læs også - Jeg reddede kun én den dag ray ban solbriller clubmaster Læs også De har dræbt min mand! Jeg har hans hjerne i hænderne! Det originale foto af "Slender Man" fra 2009 - skabt af en internetbruger.

Figuren var skabt af en internetbruger tilbage i 2009 og optræder hyppigt i gyserhistorier, videoer og på uhyggelige sider på internettet, Slender Man er en mystisk og unaturlig høj og slank figur, altid klædt i sort jakkesæt og ray ban solbriller clubmaster med et hvidt klæde stramt ud over hele ansigtet, De to piger var aktive brugere af hjemmesiden Creepypasta Wiki, hvor de delte gyser-, horror- og mareridtshistorier, Og det var herigennem, at de lærte Slender Man at kende, De blev betaget af ham, Anissa og Morgan fortalte betjentene, at de ville blive ”proxies” eller Slender Mans følgere, hvis de slog deres veninde ihjel, Bagefter ville de flytte ud til ham i hans slot i skoven og langsomt blive forvandlet til små ”mini-monstre”..

Anissa fortalte, at det var hende, der introducerede Morgan til Slender Man omkring oktober 2013. Pigerne blev begge dybt betaget og læste mere og mere om den fiktive figur. Imens udviklede deres venskab sig. Ifølge nogen tæt på sagen var pigernes venskab ikke seksuelt. Men venskabet var som en affære: Farligt, spændende, forkert. De udfordrede hinanden og forsøgte at imponere hinanden. Da de planlagde, at de ville dræbe deres veninde, var der derfor ingen vej udenom. For ellers var man ikke rigtige veninder.

Læs også Kamera skyllede i ray ban solbriller clubmaster land på strand – afslørede en grusom tragedie Læs også Forpinte Tilikum og træneren han dræbte - Jeg ville ikke gøre Anissa vred, Det er svært nok at få venner, Jeg ville ikke miste nogen over noget som dette, fortalte Morgan efterfølgende efterforskerne, Efter angrebet lykkedes det en hårdt såret Bella at kravle ud på en cykelsti, hvor hun blev fundet af en forbipasserende cyklist, Hun blødte voldsomt, men var ved bevidsthed, da ambulancen kom, Hun blev sendt direkte på operationsbordet, hvor lægerne brugte de næste seks timer på at stabilisere hende, Hun overlevede med nød og næppe overfaldet..

Imens strejfede pigerne omkring i byen. Selv om de vidste, at de ville forsøge at myrde deres veninde, havde de pakket forbavsende lidt i deres tasker. Lidt vand og müslibarer. Anissa havde også medbragt nogle gamle familiefotos. Både Morgan og Anissa troede, at de ville blive Slender Mans følgere, hvis de myrdede deres veninde. Begge piger blev efterfølgende placeret i et ungdomsfængsel. Deres forsvarsadvokater fastholdt begge, at pigerne var ”ikke skyldige”, fordi forbrydelserne blev begået, mens de var blot 12 år. I den alder er man stadig et barn, og man forstår ikke til fulde, hvilke konsekvenser ens handlinger har, lød forsvarernes forklaring.

I efteråret blev Morgan indlagt på et psykiatrisk hospital, Psykiaterne overvågnede hende 24 timer i døgnet og diagnosticerede hende med en tidlig form for skizofreni, Man konkluderede, at hun allerede som 3-årig begyndte at få vrangforestiller og høre og se ting, der ikke fandtes, Morgans forsvarer forsøgte at få sagen mod hende droppet, fordi hun var sindssyg, Dog uden held, Loven i Wisconsin betød, at begge piger blev tiltalt efter en ”voksen” paragraf og ray ban solbriller clubmaster overlagt mordforsøg..

Læs også Aben der blev et monster Læs også Spurtede ud af lufthavn - forsvandt på drukferie Det kommende år – 2015 – var der talrige forsøg fra pigernes forsvarsadvokater for at få tiltalen ændret, Først i september sidste år udtalte begge forsvarsadvokater, at de ikke længere ville forsøge at få pigernes sag ændret, Deres retssag skal derfor stadig køres som en ray ban solbriller clubmaster "voksen retssag", hvor de risikerer fængsel på livstid, Anissa Weiers sag blev altså afgjort fredag, Morgan Geysers sag begynder 9, oktober..Seneste