Menu

Nike Zoom Fly

Nike Zoom Fly Danmark

Find hele udvalget af Nike Zoom Fly, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

- Vores vælgere kommer ikke entydigt fra venstrefløjen, de kommer også fra andre partier, Men det er klart, at der bliver rift nike zoom fly om vælgerne, Med Alternativet og Enhedslisten bliver vi flere, der skal kæmpe om den samme opmærksomhed, - Men jeg mener, at vores synspunkt er stærkest: At vores demokrati bliver bedre, hvis Danmark melder sig ud af EU, og i stedet laver et tæt samarbejde med EU og resten af verden..

Et stort antal raketter er blevet affyret fra Gazastriben mod Israel, oplyser øjenvidner og den israelske hær, - Raketter er blevet sendt mod nike zoom fly Israel fra Gaza lørdag, og det israelske militær siger, at det har svaret igen med et luftangreb mod to raketaffyringsramper i den palæstinensiske enklave, siger øjenvidner, Det israelske militær siger, at "omkring 50 raketter er blevet affyret mod Israel fra Gaza", Der var ikke umiddelbart oplysninger om dræbte og sårede på nogen af siderne, Raketangrebene sker efter, at fire palæstinensere - deriblandt to militante fra det islamistiske Hamas - blev dræbt ved en israelsk militæraktion fredag i enklaven..

De to andre dræbte var demonstranter, der blev nike zoom fly dræbt i sammenstød med militæret, Israelernes aktion fandt sted, efter at to israelske soldater var blevet meldt såret ved et skyderi på grænsen, Fredag demonstrerede tusindvis af palæstinensere i Gaza ved grænsen til Israel, skriver nyhedsbureauet AP, Mindst 50 palæstinensere blev såret eller lettere kvæstet under sammenstødene, oplyser sundhedsmyndighederne i Gaza, Palæstinensere har siden marts sidste år mindst en gang ugentligt demonstreret ved Gazagrænsen, Mere end 200 palæstinensere og en israelsk soldat har mistet livet under disse demonstrationer..

Gaza kontrolleres af Hamas, der er en islamistisk, militant gruppe. Området er også hjemsted for andre militante grupper. Israel og Hamas er arvefjender og har udkæmpet tre krige, siden den militante gruppe tog magten i Gaza i 2007. Siden 2014, hvor den seneste krig mellem Israel og Hamas fandt sted, er konflikten sporadisk blusset op. Hamas ønsker at få ophævet en israelsk-egyptisk blokade, som har været i kraft over for Gaza, siden Hamas tog magten i området i 2007. Gazastriben er et område mellem Israel, Egypten og Middelhavet. Der bor omkring to millioner palæstinensere./ritzau/AFP

Omkring 100 kvinder har henvendt sig til foreningen Kvindelige Veteraner i løbet af de sidste to år med historier om chikane og overgreb i Forsvaret, Det skriver dagbladet Politiken lørdag, Henvendelserne handler både om nedsættende bemærkninger, en sexistisk omgangstone, uønskede berøringer og i enkelte tilfælde forsøg på voldtægt, Chikanen og overgrebene har både fundet sted på kaserner i nike zoom fly Danmark og under udstationeringer, - Tidligere udsendte fortæller om nærmest at blive forfulgt af sultne blikke, bemærkninger og tilråb inde i lejren, som ellers burde være et sikkert rum for dem, Følelsen af at skulle være på vagt over for sine mandlige kollegaer har påvirket mange af dem i lige så høj grad som kamprelateret stress, siger Marie Sihm, næstforkvinde i foreningen Kvindelige Veteraner, til Politiken..

Ingen af hændelserne er blevet anmeldt til politiet, men Forsvarets Personelstyrelse oplyser til Politiken, at de i 2018 behandlede ni sager om seksuelt krænkende adfærd. Meldingen fra Kvindelige Veteraner kommer kun få måneder efter, en stor undersøgelse om sexisme, chikane og overgreb i det norske militær blev offentliggjort. Her svarede 24 kvinder, at de var blevet voldtaget inden for det seneste år, og at 123 havde oplevet forsøg på voldtægt. Når det er sagt, så er der nok heller ikke tvivl om, at der er mørketal

Til TV 2 siger forsvarschef Bjørn Bisserup, at han ikke kendte til de tal, som Kvindelige Veteraner fortæller om, Forsvaret gennemfører hvert andet år en arbejdspladsundersøgelse, og heri tyder nike zoom fly intet, ifølge forsvarschefen, på, at så mange kvinder skulle have oplevet krænkende adfærd, - Når det er sagt, så er der nok heller ikke tvivl om, at der er mørketal, der ikke er udtrykt i vores undersøgelser, siger Bjørn Bisserup til TV 2, Han vil nu have undersøgt, hvorfor Forsvarets egne målinger tegner et andet billede end det, foreningen Kvindelige Veteraner beskriver, I den proces vil han i dialog med foreningen for at blive klogere på deres oplevelser, fortæller han..

- I første omgang bliver vi nødt til at afklare, hvori den her uklarhed består, og så skal vi finde ud af, om vi skal igangsætte en større undersøgelse i stil med den, man har gennemført i Norge, siger Bjørn Bisserup til TV 2, Han understreger, at både ud nike zoom fly fra Forsvarets værdigrundlag og ud fra ambitionen om, at flere kvinder skal søge ind i Forsvaret, er den krænkende adfærd helt utilstedelig, Ifølge tal fra Forsvarsministeriets Personalestyrelse udgjorde kvinder knap 16,8 procent af de 4208 personer, der i 2018 aftjente deres værnepligt, I 2007 udgjorde kvinder 6,8 procent af de værnepligtige..Seneste