Menu

Nike Zoom Blå

Nike Zoom Blå Danmark

Find hele udvalget af Nike Zoom Blå, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Valgplakater må ikke være større end 0,8 kvadratmeter, og de skal hænge mindst 2,3 meter over fortov og cykelsti, De nike zoom blå skal desuden være forsynet med navn, adresse, telefonnummer og e-mail på den, der står bag opsætningen, De må ophænges i lys- og elmaster på private fællesveje, På kommune- og statsveje må man også benytte hegn, vejtræer og genstande, der er fæstnet i jorden, Hvis man ønsker at have større plakater, bannere eller skærme, skal der søges om tilladelse, Alt hvad der hører til dem – inklusiv strips og snore – skal være taget ned senest otte dage efter valgdagen..

De danske medlemmer af Europa-Parlamentet er ikke så indflydelsesrige som mange af deres kolleger i EU, Det fremgår af en undersøgelse foretaget af Votewatch, og som er refereret i Jylland-Posten søndag, De 13 danske nuværende medlemmer af Europa-Parlamentet er end ikke i top 100 over de mest indflydelsesrige parlamentarikere i parlamentet viser undersøgelsen, der giver point efter ordførerskaber, deltagelse og udvalgsposter, Ifølge undersøgelsen er Morten Helveg Petersen fra Radikale nike zoom blå Venstre den dansker med mest indflydelse på en 110, plads, Jeppe Kofod (S) er nummer to på en 163, plads, mens Venstres Morten Løkkegaard er nummer 173..

Alle tre stiller op til en ny periode i parlamentet og er spidskandidater til det kommende europaparlamentsvalg, der finder sted 26, maj, Danmark ligger som nation i undersøgelsen under EU-gennemsnittet, mens lande som Sverige og Finland præsterer noget bedre og ligger over middel, Finland har to parlamentarikere i top 15, mens fire svenskere er i top 100, Morten Helveg Petersen er ikke i tvivl om, at hans post som næstformand i industri- og energiudvalget er afgørende for hans placering på nike zoom blå listen, Han peger på, at det har handlet om at sidde i et udvalg, som har kunnet skabe konkret lovgivning..

- Jeg er da stolt over placeringen. Da jeg blev valgt i 2014, var jeg meget optaget af, at jeg ville ind og lave noget konkret lovgivning i forhold til klimaet, som er et område, hvor parlamentet har direkte indflydelse, siger Morten Helveg Petersen. Industri- og energiudvalget har stor indflydelse på lovgivningen i Europa, og det er undersøgelsen et udtryk for, mener Helveg Petersen. - Hvad parlamentet måtte mene om udenrigspolitik eller skattepolitik er groft sagt flintrende ligegyldigt, for der har man ikke beføjelser til at lave lovgivning. Jeg har været med til at lave direkte og konkret lovgivning i udvalget, siger han.

Det er ikke en fordel at komme fra et lille land eller at sidde i en lille gruppe i Europa-Parlamentet, mener Morten Helveg Petersen, Men han er dog alligevel overbevist om, at man som medlem af parlamentet kan få stor indflydelse, hvis man selv vil, Også selv om man kommer fra Danmark, Man skal ikke overdramatisere en enkelt undersøgelse, men det er bekymrende, at vi ligger under dét, man kunne forvente fra et land som Danmark, - Man kan sagtens få indflydelse, Jeg har også siddet i Folketinget, og jeg vil vove den påstand, at du nike zoom blå har langt mere indflydelse på Europas udvikling og på det grønne område i Europa-Parlamentet, end du ville have som et enkeltstående medlem af Folketinget, siger Helveg Petersen..

- Dette system er så stort, at hvis du holder dig til, vil noget med dit medlemskab og gerne vil opnå resultater, så kan du gøre det. Men systemet er også så stort, at man kan læne sig tilbage og blive glemt. Han understreger dog, at størrelsen kan betyde noget. Morten Helveg Petersen mener, at man som dansker i en lille gruppe er bagud på point i forhold til, hvis man er tysker og sidder i parlamentets største gruppe. EPP. - Undersøgelsen afspejler, at vi er et lille land. Vi er én procent ud af den samlede befolkning i EU. Jeg sidder jo i den liberale gruppe, Alde, som er fjerdestørst i parlamentet, og jeg kommer selv fra et lille land. Det er sådan noget, der gør, at kampen om tjanserne og posterne er hård.

Bjarke Møller, nike zoom blå direktør i tænketanken EUROPA, mener, at de danske politikere burde have større indflydelse, end de har, Det behøver ikke at være afgørende, at man kommer fra et lille land, siger han, - Danske parlamentarikere ligger under det niveau, man burde forvente fra et medlemsland som Danmark, Hvis man sammenligner med eksempelvis Finland eller Sverige, har de mange parlamentarikere, der er placeret i en højere vægtklasse, end de egentlig burde være i, siger Bjarke Møller, - Man skal ikke overdramatisere en enkelt undersøgelse, men det er bekymrende, at vi ligger under dét, man kunne forvente fra et land som Danmark, siger han..

De danske parlamentarikere vil nike zoom blå ifølge Bjarke Møller få det svært med at sætte sig på magtfulde poster, fordi Danmark ikke er et euro-land, Og desuden mindsker de danske forbehold naturligt danskernes indflydelse i parlamentet, - Dermed bliver Danmarks betydning i parlamentets magtspil og i beslutningsprocesserne ikke så stor, Med vores forbehold er vi bagud på point, inden spillet overhovedet starter, siger Bjarke Møller, Møller peger samtidig på en undersøgelse, tænketanken EUROPA lavede sidste år, hvor man undersøgte Danmarks repræsentation i EU..Seneste