Menu

Nike Tekno Størrelse

Nike Tekno Størrelse Danmark

Find hele udvalget af Nike Tekno Størrelse, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Billedet af en dreng, der ligger i en hospitalsseng med et kæmpe ar i hovedet, er blevet delt vidt og bredt, siden det blev slået op på Facebook onsdag, nike tekno størrelse Han faldt grædende sammen og tog sig til hovedet, Det reagerede pædagogerne heller ikke på Da TV 2 besøger familien fredag eftermiddag, har Elias Heede netop fået fjernet stingene efter den operation, han måtte gennemgå efter en hjerneblødning, og han er selv i stand til at fortælle, hvordan det går ham, - Jeg har det bedre nu, Jeg har nemmere ved at gå, I starten holdt jeg fast i mor eller far, fortæller han..

Det er drengens mor, Jeanet Krohn-Rasmussen, der har delt billedet af ham nike tekno størrelse i hospitalssengen sammen med en længere tekst, der beskriver et hændelsesforløb på Søborg Skole, hun mildt sagt ikke er tilfreds med, Hun fortæller, at det startede, da Elias Heede 24, april besvimede på skolen på vej til toilettet, - Han sagde flere gange, at han havde det dårligt, men pædagogerne vurderede, at han havde det okay, Han blev tilset, efter han havde sovet i tre kvarter, Og så blev han taget med til tennistræning, uden der blev ringet til mig eller hans far, fortæller Jeanet Krohn-Rasmussen til TV 2..

Hun er rystet over den behandling, skolen har ydet hendes søn, Ifølge moderen begyndte Elias igen at få det dårligt under tennistræningen, - Han faldt grædende sammen og nike tekno størrelse tog sig til hovedet, Det reagerede pædagogerne heller ikke på, De mente, at han var pylret, fordi han havde tabt i tennis, siger Jeanet Krohn-Rasmussen, Hun fortæller, at der først blev ringet til Elias Heedes far, da den 11-årige begyndte at kaste op og få det meget dårligt, - Hans far fik intet af vide ved afhentningen, men da min søn kastede op igen, så underlig ud i hovedet og fortalte, at hans ben rystede, besluttede hans far sig for at tage til lægen..

Faderen kørte Elias på Herlev Hospital, hvor alvoren gik op for de læger, der tilså hans hoved. En MR-scanning viste, at Elias Heede havde fået en hjerneblødning, og han blev hastet til Rigshospitalet. Jeanet Krohn-Rasmussen kørte også straks mod hospitalet. På Rigshospitalet fortalte en læge forældrene, at hvis de var kommet en eller to timer senere, kunne deres søn være endt med at miste livet eller blive hjernedød - Vi synes ikke, man fra skolens side kan tillade sig at være så stille i den situation. Det er ikke okay, siger Jeanet Krohn-Rasmussen.

Hun fortæller, at hun har modtaget en skriftlig redegørelse af hændelsesforløbet fra Elias Heedes skole, men at der er flere ting, som den ifølge hende ikke giver svar på, Blandt andet har skolen ikke begrundet, hvorfor de ikke tilkaldte en ambulance, da Elias i første omgang sagde, at han havde det dårligt og nike tekno størrelse bad personalet om at ringe 112, Af det skriftlige hændelsesforløb, som TV 2 også er kommet i besiddelse af, fremgår det, at Elias Heede blev fundet grædende på gulvet af nogle piger mellem klokken 10.05 og 10.24, efter han havde været på toilettet midt i en time..

De tilkaldte en pædagog fra naboklassen, som spurgte Elias, hvad der var sket, og om han havde været i slåskamp, eller om han manglede vand. Han svarede nej og sagde, at han ikke forstod, hvad der var sket, og at han bare pludselig var blevet svimmel. Ifølge redegørelsen gik Elias tilbage til klassen med sin lærer. Han fik lidt vand og satte sig efterfølgende i en sækkepude og faldt i søvn inde i klassen. Han blev vækket cirka en halv time senere og sagde til læreren, at han havde fået det bedre og ikke var svimmel mere.

I redegørelsen står der, at Elias Heede i løbet af de næste timer både spiste frokost og spillede firkant sammen med andre elever i frikvarteret, Klokken 12.12 gik han halvanden kilometer til Gladsaxe Stadion sammen med resten nike tekno størrelse af klassen, hvor han var med til at spille flere tenniskampe, inden han gav udtryk for, at han havde ondt, og at det føltes, som om noget var sprunget i hans hoved, Han kastede efterfølgende op, Derefter blev Elias Heedes far kontaktet, Det fremgår ikke af redegørelsen, om faderen fik at vide, at drengen var besvimet tidligere på dagen..

Jeanet Krohn-Rasmussens opslag på Facebook er i skrivende stund blevet delt mere end 37.000 gange, mens over 10.000 har kommenteret, DEL DEL DEL DEL DEL DEL nike tekno størrelse Del DEL DEL DELSKOLE NÆGTEDE AT HJÆLPE DRENG.For en uge siden, onsdag d 24 april sker der.., TV 2 har kontaktet Søborg Skole, der henviser til Gladsaxe Kommune, Gladsaxe Kommune ønsker ikke at deltage i et interview, men har sendt en skriftlig udtalelse på mail fra Claus Wachmann, der er formand for Børne- og Undervisningsudvalget i kommunen..Seneste