Menu

Nike Solarsoft Slide

Nike Solarsoft Slide Danmark

Find hele udvalget af Nike Solarsoft Slide, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Tirsdag er der fint besøg i Statsministeriet, hvor Lars Løkke Rasmussen (V) mødes med EU's chefforhandler for briternes exit Michel Barnier, De to brugte omkring tre kvarter på Løkkes kontor, hvorefter de mødte op foran journalister i Spejlsalen i Statsministeriet, Den britiske premierminister, Theresa May, og hendes regering holder i disse dage Brexit-møder med oppositionspartiet Labour, og udfaldet ventes i nike solarsoft slide løbet af ugen, - Vi venter alle med spænding på, at der kommer hvid røg op, siger statsminister Lars Løkke Rasmussen..

- Vi er kede af, at Storbritannien forlader os, Det er ikke noget, som vi har ønsket, Men det skal være en ordentlig skilsmisse, når det nu skal være, siger han, Barnier er på rundtur hos medlemslandene, Han var i Belgien mandag, I Danmark er han to dage, Han skal blandt andet besøge udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) og Københavns Universitet, Han fortæller, at Lars Løkke Rasmussen udviser god støtte i forhold til Barniers forhandlinger med Storbritannien, Barnier lægger heller ikke skjul på, at ingen vinder ved Brexit, Han kalder det en nike solarsoft slide "lose-lose-situation"..

- Der er menneskelige og økonomiske konsekvenser ved Brexit, siger chefforhandleren, I weekenden fortalte Barnier, at ugens ventede udfald fra Storbritannien er meget vigtig, Forhandlingerne drejer sig ifølge Michel Barnier om fremtiden efter Brexit og ikke selve aftalen, Oprindeligt var det planen, at Storbritannien skulle forlade EU 29, marts, Men Brexit er blevet udskudt til senest 31, oktober, mens premierminister Theresa May kæmper videre for at få landet en aftale i parlamentet, Der er efterhånden ikke længe til, at borgerne i EU skal til stemmeurnerne og nike solarsoft slide vælge kandidater til Europa-Parlamentet..

Og hvis ikke briterne har en fast aftale inden da, slipper de ikke for en afstemning, har Barnier slået fast. Briterne går til stemmeurnerne 23. maj og åbner dermed Europa-Parlamentsvalget. I Danmark skal stemmen først afgives 26. maj.

Terrorbevægelsen Islamisk Stat offentliggjorde mandag en video af gruppens leder, Abu Bakr al-Baghdadi, Frygten er, at vi i nær fremtid vil se større, koordinerede angreb på kirker i Europa Det er første gang, han optræder på video, siden han i 2014 udråbte det såkaldte kalifat fra talerstolen i en moske i den irakiske by Mosul, I videoen sidder al-Baghdadi med stort fuldskæg, sort tørklæde og korslagte ben, Ved hans side står en Kalashnokov-riffel, - nike solarsoft slide Ærligt, så er islams krig mod korset og dets folk en lang kamp, Kampen om Baghuz er ovre, men den viste den kristne vildskab og brutalitet mod det muslimske samfund, siger al-Baghdadi blandt andet i videoen..

Ifølge den svenske terrorforsker Magnus Ranstorp skal videoen vise, at al-Baghdadi stadig har magten over det islamiske kalifat. - Der har været en del forlydender om interne stridigheder i Islamisk Stat. Al-Baghdadi refererer blandt andet til terrorangrebet i Sri Lanka i påsken for at vise, at han stadig har kontrol over kalifatet, siger Magnus Ranstorp til TV 2. Han vurderer, at videoen, der tilsyneladende er optaget for nyligt, er ægte, men understreger, at eksperter lige nu er ved at undersøge optagelsen.

- Der er ikke noget i videoen, der indikerer, at den ikke skulle være ægte, Efterretningstjenester gennemgår nu videoen sekund for sekund for at se, om de kan finde ledetråde, der afslører, hvor han opholder sig, fortæller Magnus Ranstorp, Siden nedkæmpelsen af Islamisk Stats områder i Irak og Syrien har der været spekulationer om, hvor al-Baghdadi opholdt sig, Den mest udbredte teori er ifølge forskeren, at han har opholdt sig nike solarsoft slide et sted i den syriske ørken omgivet af nogle få loyale mænd..

Al-Baghdadi er en af verdens mest eftersøgte mænd og er flere gange rygtet død under krigen i Syrien, Noget, den nye video synes at afkræfte, mener Ranstorp, Dusøren for al-Baghdadis pågribelse er på 25 millioner dollars og er udlovet af USA, Videoen er også det første livstegn fra al-Baghdadi, siden Islamisk stat mistede sit sidste territorium i Syrien, da terrorbevægelsen blev nedkæmpet i Baghuz, - Islamisk Stat er lige nu ved at samle kræfter efter nederlaget i nike solarsoft slide Syrien og Irak, I løbet af det næste år har mellem 1000 og 1500 af kalifatets krigere afsonet deres terrordomme og vil blive løsladt fra fængsler verden rundt, Det er noget, der skaber bekymring i forskellige europæiske efterretningstjenester, siger Magnus Ranstorp til TV 2..Seneste