Menu

Nike Sko Til Børn

Nike Sko Til Børn Danmark

Find hele udvalget af Nike Sko Til Børn, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Danmarks Radio er havnet i en større shitstorm, der bare har hævet sig større og større, efter at homoseksuelle Gunnar Weis Reinhardt onsdag aften blev dømt ude af 'Den store bagedyst' af dommerne Jan Friis-Mikkelsen og Mette Blomsterberg, Både på DR's egen Facebookside og på Twitter bliver DR udråbt som homofobisk og sexistisk, Temaet var 'mandehørm', og det skulle deltagerne udtrykke med deres kreationer, og det faldt seerne for brystet, 'Ekskluderende' og 'kønsstereotypt' var nogle af de ord, som seerne hæftede på DR efter fjerde afsnit i aftes, Læs også Mette Blomsterberg: Jeg er ikke homofobisk Gunnar var blevet sendt hjem, fordi hans brød ikke udstrålede maskulinitet, og fordi hans kage, med Mette Blomsterbergs ord, udstrålede mere dåb end 'polterabend', som var temaet for deltagernes mesterværkskager, Det var denne kage, der fik dommerne til at vurdere, at Gunnar havde misforstået opgaven med at lave en 'polterabend-kage', (Foto: DR/Carsten Mol) Gunnar, der ellers havde vundet den hemmelige udfordring ved at bage de bedste breadsticks, brød ud i gråd og kunne ikke forstå, at hans tid i bageteltet var forbi, - Jeg kan godt se, hvad de hentyder til, Min kage var mild i smagen, men jeg har altså også været til polterabender, som var stille og rolige, Det behøver ikke bare være sprut og øl, men det kan faktisk godt være champagne og jordbær, siger den 35-årige togfører, Gunnar, til dr.dk, om sin lyserøde, hjerteformede kage, 35-årige Gunnar, der her kæler for sin kanin, Oscar, kunne ikke forstå, at han skulle ryge ud af bagedysten i aftes, (Foto: All Over Press) Men DR, der allerede i aftes gik ud på sin egen Facebookside og reagerede på kritikken, mener ikke, at man har har været hverken homofobisk eller sexistisk i forbindelse med temaet eller Gunnars exit fra konkurrencen, Se galleri med alle deltagernes brød og kager fra i aftes: ( artiklen fortsætter under galleriet ) Kager i Den Store Bagedyst 2016 - program 4 (Foto: DR1/Carsten Mol) 1 / 19 (Foto: DR1/Carsten Mol) 2 / 19 (Foto: DR1/Carsten Mol) 3 / 19 4 / 19 (Foto: DR1/Carsten Mol) 5 / 19 (Foto: DR1/Carsten Mol) 6 / 19 (Foto: DR1/Carsten Mol) 7 / 19 8 / 19 (Foto: DR1/Carsten Mol) 9 / 19 (Foto: DR1/Carsten Mol) 10 / 19 (Foto: DR1/Carsten Mol) 11 / 19 12 / 19 (Foto: nike sko til børn DR1/Carsten Mol) 13 / 19 (Foto: DR1/Carsten Mol) 14 / 19 (Foto: DR1/Carsten Mol) 15 / 19 16 / 19 (Foto: DR1/Carsten Mol) 17 / 19 (Foto: DR1/Carsten Mol) 18 / 19 (Foto: DR1/Carsten Mol) 19 / 19 Kager i Den Store Bagedyst 2016 - program 4.

Det siger chefen for 'Den store bagedyst', Søren Juul Baunsgaard, til dr.dk, - Det handler ikke om sexisme eller homofobi, Det handler om en bagedyst, og det er en konkurrence, hvor vi skal sige farvel til en deltager hver uge, Dommerne beslutter sig ud fra en faglig vurdering af det produkt, deltagerne har lavet - og på, om den opgave, der er beskrevet, er løst, I går var det dommernes vurdering, at Gunnars samlede præstation gjorde, at det var ham der skulle forlade programmet, siger Søren Juul Baunsgaard til  dr.dk, Læs også Snød deltager med sin mesterværkskage? Han siger samtidig, at det ikke er sidste gang, at deltagerne skal løse opgaver inden for en fast defineret ramme, - Vi har før – og kommer helt sikkert til igen – at lave temaer, der går på en bestemt rolle, selvom den kan virke stereotyp, Vores tanke har været at lave et tema, som kunne skabe en anderledes ramme for at bedrive bagværk, Og over sæsonen vil vi gerne spænde vidt i de udfordringer, vi giver deltagerne, Hvis man skal nike sko til børn vinde bagedysten, er det vigtigt, at man kan løse mange forskelligartede opgaver, siger Søren Juul Baunsgaard til  dr.dk, Læs også Gunnar fra "Den store bagedyst": Bor med kanin, mand og kager Der er nu syv deltagere tilbage i bagedysten efter farvel til Mohammed, Inge og Gunnar, 'Den store bagedyst' sendes onsdag aften klokken 20.00 på DR1..

I 30 år har venner og familie stillet sig selv det samme spørgsmål: Hvad skete der med Sharron Phillips? Hvorfor vendte hun aldrig hjem den skæbnesvangre aften i maj 1986? Blev hun myrdet? Tog hun sit eget liv? Er hun flygtet til et nyt liv langt væk? Nu ser det måske ud til, at familien nike sko til børn til Sharron Phillips har fået en form for vished om pigens skæbne, I hvert fald mener en afdød taxachaufførs søn at ligge inde med afgørende viden i den spektakulære forsvindingssag fra Australien..

Taxachaufførens søn har således fortalt australsk politi, at han mistænker sin egen far for at være skyld i Sharron Phillips’ død. Sønnen har fortalt, at faderen havde et stop i nærheden af den telefonboks, hvorfra Sharron Phillips ringede til sin kæreste kort tid før, at hun forsvandt omkring klokken 23. Derudover har sønnen også forklaret det australske politi, at han den skæbnesvangre aften så sin fars taxa holde på en grusvej ikke langt fra telefonboksen – og faderens opførsel var ifølge sønnen ”underlig”.

Læs også Hvem tog mystiske billeder 8 dage senere? Læs også Forsvandt på vandretur 3 år tidligere: Dagbog afslører nye detaljer Læs også Hvad skete der med Janet? - Han sagde: 'Vent her og hold udkig efter politiet', Og så bakkede han bilen rundt, har sønnen sagt til det australske politi ifølge mediet news.com.au, Men mere gruopvækkende er den sidste oplysning, som han har givet til de australske efterforskere, Sønnen har nemlig fortalt, at han angiveligt så Sharron Phillips ligge bundet og nike sko til børn med tape for munden i taxaens bagagerum, Sønnen har også forklaret, at han så faderen trække kvinden ud af bilen og over til en anden bil..

Faderen ville ikke fortælle, hvad der foregik, men blev ved med at berolige sønnen med, at der ikke var noget at bekymre sig over. Sharron Phillips var 20 år, da hun forsvandt. Foto: Privat - Han lod til ikke at bemærke mig. Han skruede bare op for radioen og kørte, har sønnen ifølge det australske medie forklaret. Faderen – der altså muligvis kan være involveret i Sharron Phillips død – døde selv i 2002. Inden da nåede han ifølge sønnen at indrømme, at han var skyld i den unge kvindes død.

De nye oplysninger fra sønnen kom i maj – ifølge politiet valgte han at stå frem ”på grund af sin samvittighed”, Oplysningen fik i maj politiet til at finkæmme området ved telefonboksen i håbet om, at man ville finde spor, Finkæmningen gav dog ikke pote, men politiet kaldte dengang tippet for ”troværdigt”, - Der er aspekter i det, vi har fået fortalt, som tidligere er blevet bekræftet i vores efterforskning, nike sko til børn udtalte kriminalinspektør Damien Hansen dengang, - Vi har ikke tidligere afhørt denne person, Personen har valgt at stå frem med denne viden på grund af sin samvittighed..

Sagen om Sharron Phillips forsvinden rystede hele Australien, da hun en majdag i 1986 forsvandt som dug for solen, Den dengang 20-årige kvinde var sent om aftenen på vej hjem i bil, da hun omkring ti kilometer fra sit hjem i byen Wacol i Queensland løb tør for benzin, Den unge kvinde ringede til sin kæreste fra en mønttelefon, men da han kom for nike sko til børn at hente hende kort tid efter, var hun væk, Siden har politi, familie og frivillige ledt med lys og lygte efter den 20-årige kvinde, men trods en massiv efterforskning har man her 30 år efter ikke fundet spor af den afholdte kvinde..Seneste