Menu

Nike Sko Outlet

Nike Sko Outlet Danmark

Find hele udvalget af Nike Sko Outlet, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Valget blev udskrevet i februar, da den socialistiske regering ikke kunne få flertal for sin finanslov, Det er det tredje valg på fire år, og det kommer, efter Pedro Sánchez blot har siddet på regeringsmagten i 10 måneder, - I de ti måneder har vi ikke nike sko outlet været i stand til at forandre Spanien, Men vi har sat kursen mod et mere fair Spanien, sagde Pedro Sánchez, da han skød valgkampen i gang, Tre store spørgsmål har siden præget valgkampen, Den høje arbejdsløshed, der ligger på 14 procent (hvilket dog er en betydelig forbedring i forhold til 2013, hvor den toppede med 26 procent), spørgsmålet om indvandring til Spanien og så den store region Cataloniens forgæves forsøg på at rive sig fri fra Spanien..

- Premierministeren er den største skurk i det demokratiske Spaniens historie, rasede oppositionslederen Pablo Casado fra det konservative parti (PP) efter valgudskrivelsen, Årsagen til hans vrede var, at premierminister Pedro nike sko outlet Sánchez havde indledt forhandlinger med de politiske ledere i Catalonien, som de konservative afskyr, fordi de vil splitte Spanien: - Han er allieret med kupmagere, separatister og terrorister, sagde Pablo Casado om sin politiske rival, Fokuseringen på spørgsmålet om indvandring og Cataloniens selvstændighed har ført til, at det højreorienterede parti Vox er vokset så voldsomt i meningsmålingerne, at der nu er fem store partier i Spanien i stedet for fire..

Det siddende regeringsparti, Socialistpartiet (PSOE), står i meningsmålingerne til at få knap 30 procent af stemmerne, Det andet store parti, det konservative PP, står til lidt over 20 procent af nike sko outlet stemmerne, De to partier har traditionelt skiftes til at lede Spanien siden demokratiets genindførelse i 1977, Men i dag kan ingen af dem regere alene, Centerpartiet Ciudanos, venstrepartiet Podemos og højrepartiet Vox står alle til mellem 10 og 15 procent af stemmerne, Og det åbner for mindst tre mulige regeringskoalitioner:.

Stemmelokalerne i Spanien lukker klokken 20, og de første valgstedsmålinger ventes umiddelbart efter. En nogenlunde sikker prognose baseret på optælling af stemmer ventes ved 22-tiden søndag. News sender direkte fra Spanien fra klokken 19.23.

Den yderligtgående islamkritiker og leder af Stram Kurs, Rasmus Paludan, har anmeldt sit parti som opstillingsberettiget til Økonomi- og Indenrigsministeriet, Det bekræfter han overfor TV 2, Økonomi- og Indenrigsministeriet bekræfter anmeldelsen, Stram Kurs har fået i alt 21.612 vælgererklæringer, Rasmus Paludan fortæller, at han allerede har en person, der er klar til at stille op for hans parti, Kunstneren Uwe Max Jensen stiller op i Nordjylland, fortæller partistifteren til TV 2, - Han er en frihedselskende person, der er indstillet på at kæmpe for, at den enkelte dansker må være den, han er, lyder nike sko outlet det fra Rasmus Paludan..

Uwe Max Jensen bekræfter sin opstilling på sin blog. - Jeg er naturligvis fuldstændig enig i Stram Kurs' kritik af islam og utøjlet masseindvandring. Under valgkampen vil jeg også hjælpe med at henlede opmærksomheden på Stram Kurs' slogan: 'Mest mulig lykke til flest mulige etniske danskere.', skriver han. Udover sit kunstnervirke er Uwe Max Jensen uddannet journalist. Han er især kendt i offentligheden for provokerende kunstværker, der ofte involverer nøgenhed. Han har desuden markeret sig som islamkritiker de seneste år, hvor han blandt andet har udvist støtte til den kontroversielle svenske kunstner Dan Park.

Rasmus Paludan fortæller, at han har tilsagn fra cirka 50 nike sko outlet personer, der ønsker at stille op for partiet, og at man er ved at sortere i dem for at finde ud af, hvem der passer bedst på partiets profil, Han fortæller desuden, at han regner med at have flere kandidater klar inden for en uges tid, Ifølge Økonomi- og Indenrigsministeriet forventer man at kunne træffe afgørelse om, hvorvidt partiet har samlet det fornødne antal gyldige vælgererklæringer inden for cirka to uger, Hvis valget udskrives, inden ministeriet har truffet afgørelse, er partiets anmeldelse rettidig..

SAS aflyser over 1200 flyvninger mandag og tirsdag som følge af piloternes strejke, Det oplyser SAS i en pressemeddelelse, Strejken i starten af ugen rammer 110.000 passagerer, 61.000 SAS-passagerer må om mandagen spejde langt efter deres afgang, mens det samme gælder for 49.000 om tirsdagen, Piloterne bliver væk fra cockpittene i hele Skandinavien, - Der er nogle store rejsedage de næste dage, og derfor vil vi sikre, at folk får informationen ret hurtigt og ikke nike sko outlet sidder og afventer derhjemme, siger SAS' pressechef, Mariam Skovfoged, til TV 2..Seneste