Menu

Nike Sko Herre

Nike Sko Herre Danmark

Find hele udvalget af Nike Sko Herre, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Ifølge nike sko herre nogle forhandlingsparter ventes reglerne at ville omfatte nogle tusinde fuldtidspersoner, Forventningen med seniorførtidspension var, at 8000 ville blive omfattet, men der var kun omkring 1200 ved den seneste opgørelse, Hvis man opfylder kravene til den nye seniorpension, opnår man også en ret til at få fleksjob, Samtidig slipper man for de arbejdsprøvninger, der er obligatoriske i dag, Dermed er der også en mulighed for dem, der gerne vil blive på arbejdsmarkedet, betoner Dansk Folkepartis formand..

- Der er en del af dem, der er nedslidte, som faktisk gerne vil blive på arbejdsmarkedet og få et fleksjob, Vi kigger på, om den virksomhed, man allerede er på, når man bliver senior, i større omfang kan udbyde fleksjob, siger Kristian Thulesen Dahl, For De Radikale er det vigtigt, at alle er omfattet af nike sko herre ordningen, uanset hvilken uddannelse man har, - Vi synes, at kriterierne skal være så objektive som overhovedet muligt, - Det er et forlig, som binder parterne efter et valg, og det skal de nedslidte være glade for, for så ved de, hvad de kan regne med, siger De Radikales leder, Morten Østergaard..

Ved en udklædningsfest på Herning Gymnasium blev Emma Barslund-Gade og en ven opfordret til at vaske deres hår og ansigt, Deres udklædning som deres helte, det tidligere amerikanske præsidentpar, Michelle og Barack Obama, havde stødt flere af deltagerne, Den brune ansigtsmaling og sorte hårfarve ledte tankerne over på blackface­ -fænomenet, lød kritikken, Siden har episoden givet anledning til debat – både på skolen nike sko herre og sociale medier, Men det vil ikke få konsekvenser for hverken eleverne eller skolen, fortæller Herning Gymnasiums rektor, Søren Brøndum, til TV 2:.

- I betragtning af at temaet var helte, og at de vælger at hylde Michelle og Barack Obama, synes jeg, at det er en fantastisk flot udklædning. Det er imponerende. De har gjort noget ud af det, siger han og understreger: - Vi har ikke retningslinjer for det her. Og det får vi heller ikke. Der skal være plads til mangfoldighed. Søren Brøndum siger videre, at han har været i dialog med alle parter i sagen. Og ifølge ham har dialogen både på festaftenen 5. april og de efterfølgende uger foregået i en sober og konstruktiv tone mellem eleverne. Og mellem ledelse og elever.

Blackface -begrebet henviser til gammel praksis i blandt andet film- og teaterverdenen, hvor hvide skuespillere malede sig brune i ansigtet og fremstillede sorte – gerne stereotypt og nedladende, Rektoren kan sagtens forstå de krænkedes nike sko herre reference, men beder folk huske på, at dette er noget andet, - Blackfacing handler jo netop om at latterliggøre folk af en anden hudfarve, Her har vi en anden situation, De vil hylde de pågældende sorte amerikanere, Og det giver jo anledning til debat, Det samme har Emma Barslund-Gade understreget overfor Jyllands-Posten..

Søren Brøndum kalder debatten for ”sund”, og at det er naturligt, at nogle føler sig krænket. Begge parter skal have lov til at udfolde sig på skolen - Begge parter skal have lov til at udfolde sig på skolen. Man har ret til at føle sig krænket over det, og de (parret, red.) har ret til at gøre det i forlængelse af den mangfoldighed og festkultur, som vi har her, siger han. På skolen er grundholdningen ifølge rektoren, at man taler ”pænt til hinanden, med hinanden og om hinanden” – selvom man er uenige.

Emma Barslund-Gade sagde til til Jyllands-Posten, at særligt fire piger følte sig krænket – ligesom at enkelte lærere henvendte sig, - Jeg nike sko herre talte med tre-fire lærere, som syntes, at det havde et racistisk udtryk, eller i hvert fald godt kunne forstå, hvis andre ville opfatte det som racistisk, De talte om blackface, siger hun, Ifølge rektoren havde lærerne dog kun kaldt udklædningen "vovet", Det var derimod skolens vagtfirma, der trak på tidligere erfaringer og opfordrede parret til at vaske sig, siger han..

Episoden er nu et punkt på dagsordenen til næste elevrådsmøde, så eleverne kan diskutere brugen af ytringsfrihed, og om der skal opstilles retningslinjer, Og det glæder Søren Brøndum, - Det er debatten mennesker imellem, der flytter holdninger, Vi skal jo også have plads til rummelighed og mangfoldighed, Og det synes jeg er rigtigt fint, at eleverne diskuterer, så de nike sko herre får deres egne erfaringer, siger han, Episoden skriver sig ind i de senere års debat om krænkelser, mode og udklædning..Seneste