Menu

Nike React Element 55

Nike React Element 55 Danmark

Find hele udvalget af Nike React Element 55, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

I Spanien løb nike react element 55 Socialdemokraterne søndag aften med sejren ved parlamentsvalget, Partiet kunne i Madrid fejre, at de med 123 mandater bliver ved magten, Vox kan sammenlignes med Dansk Folkeparti, De kæmper imod et multikulturelt samfund og vil smide illegale indvandrere ud af landet Valgets største succeshistorie på højrefløjen blev det højreorienterede og indvandringskritiske parti Vox, Det nystiftede parti kommer i parlamentet med 24 mandater, Kilde: Reuters, Det er første gang, siden den spanske diktator Franco døde i 1975, at et højrenationalt parti opnår at komme i parlamentet..

- Det her er blot begyndelsen, Vi fortalte, at vi indledte en generobring, og det er præcis, hvad vi har gjort, En generobring, som har placeret en stemme i parlamentet, Derfor kan jeg sige klart til hele Spanien, at Vox er kommet for at blive, sagde partileder Santiago Abascal efter det flotte valgresultat, Partiets succes skyldes især dets fokus på spørgsmålene om indvandring og en indskrænkelse af Cataloniens autonomitet, Det har været nike react element 55 med mottoet 'Spanien frem for alt', Vox er gået ind i valgkampen, Det har ligeledes været med nationalistiske værdier som blandt andet styrkelse af grænserne, tyrefægtning, afskaffelse af fri abort og hjemsendelse af illegale immigranter..

- Prototypen på en Vox-vælger er en 45-årig mand med en mellemlang uddannelse, der tjener bedre end gennemsnittet, Nærmere en forretningsmand end en akademiker, Vox kan sammenlignes med Dansk Folkeparti, De kæmper imod et multikulturelt samfund og vil smide illegale indvandrere ud af landet, siger TV 2s korrespondent i Spanien, Jeppe Krogager, Journalist Tom Carstensen har i årevis beskæftiget sig med højrenationale partier i Europa, Han mener, at Vox’ popularitet primært hænger sammen nike react element 55 med Cataloniens store ønske om at løsrive sig..

- De vil reelt afskaffe det meget store regionale selvstyre, man har i Spanien. Der adskiller de sig lidt fra andre europæiske partier, hvor det primært handler om indvandring og islam. I Spanien handler det mest om intern krise, vurderer Tom Carstensen. Med den borgerlige bloks samlede tilbagegang bliver Vox dog ikke den afgørende faktor i regeringsdannelsen, som partiet var spået inden valget. - Men det er et meget godt billede på, hvad der foregår rundt omkring i Europa. Der er paralleller til eksempelvis Italien. Vox vil ændre en lov, der fordømmer Franco-regimet. I Italien nægtede indenrigsminister Salvini for nyligt at møde op til en fejring af befrielsen fra Mussolini. På den måde er det også et opgør med, hvad man ellers har været enig om. At man ikke brød sig om de gamle fascistiske regimer, siger Tom Carstensen til TV 2.

Vox gør klogt i at træde varsomt, fordi flere spaniere har grimme minder om landets dystre fremtid under Francos regime, mener Tom Carstensen, - Hvis de passer på ikke at blive alt for rabiate i den retning, så tror jeg sagtens, at de kan få fat i mange af de unge vælgere, der ikke kan huske Franco, der døde i 1975, Der er masser af unge, der ikke ved, hvad nike react element 55 der foregik dengang, siger Tom Carstensen, Han mener derfor ikke, at Vox bliver en parentes i fremtidens politiske billede i Spanien..

- Vi har haft en stor migrantkrise i Europa, der heller ikke er gået Spanien forbi. Lige nu har partiet primært koncentreret sig om det interne, men de kan også sagtens begynde at fokusere mere af deres politik på indvandring og krisen i EU. Så man skal bestemt ikke ignorere dem, lyder det fra Tom Carstensen. Valget blev udskrevet i februar, da den socialistiske regering ikke kunne få flertal for sin finanslov. Det er det tredje valg på fire år, og det kommer, efter at landets 47-årige premierminister, Pedro Sánchez fra Socialistpartiet, blot har siddet på regeringsmagten i ti måneder.

Deltagelsen ved søndagens valg lød ifølge nyhedsbureauet AP på 75 procent, Det er et godt stykke over gennemsnittet for landets seneste otte valg, Forleden besøgte TV 2s korrespondent, Jeppe Krogager, det sydlige nike react element 55 Spanien, hvor mange afrikanske migranter hutler sig gennem tilværelsen som daglejere, Migranterne skal smides ud af Spanien, hvis det står til Vox, Se reportagen i videoen herunder:.

Mandag er det blevet bandlyst at gå med beklædningsgenstanden burka i Sri Lanka, da den ifølge landets præsident er "en sikkerhedsrisiko og afmærkning af fundamentalismen”, Det skriver amerikanske CNN, Sri Lanka er stadig i beredskab, efter at landet 21, april blev ramt af i alt otte terrorangreb, der dræbte 253 mennesker og sårede mindst 500 i kirker og på hoteller, - Præsidenten Maithripala Sirisen tog denne beslutning for yderligere at støtte den igangværende sikkerhed og nike react element 55 hjælpe væbnede styrker til nemt at kunne identificere gerningsmændene, lyder det i en pressemeddelelse fra præsidentens kontor..Seneste