Menu

Nike Pro Tights Dame

Nike Pro Tights Dame Danmark

Find hele udvalget af Nike Pro Tights Dame, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Administrerende direktør Jesper Nielsen erkender i en kommentar til regnskabet, at sagen om hvidvask i Danske Banks estiske afdeling sætter sine spor, - Estlandsagen kræver stadig betydelig ledelsesfokus, herunder arbejdet med de igangværende undersøgelser og at genoprette den tillid, vi har nike pro tights dame tabt, siger han, Danske Bank bliver undersøgt af myndigheder i Danmark, Estland, Frankrig og USA, Banken er sigtet i Frankrig og Danmark, Ifølge Danske Banks egen undersøgelse af sagen strømmede der om op mod 1500 milliarder kroner gennem bankens estiske filial fra 2007 til 2015, Størstedelen af beløbet vurderes at være mistænkeligt..

En 58-årig kvinde er natten til tirsdag bragt med helikopter til behandling på et sygehus efter et groft overfald i Tisvildeleje, Kvindens tilstand beskrives som kritisk, Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse, Overfaldet skete i kvindens hjem på Aspevej kort før klokken 03.14, Personer, der har hørt eller set noget usædvanligt i området omkring Aspevej i Tisvildeleje fra midnat frem til klokken 03.30, nike pro tights dame bedes henvende sig til politiet på telefonnummer 114, Politiet har endnu ingen oplysninger til offentligheden om de nærmere omstændigheder omkring overfaldet..

En canadisk statsborger er blevet dømt til døden i Kina, Det skriver den statsejede kinesiske avis Global Times tirsdag på baggrund af retsdokumenter, Den canadiske statsborger er idømt dødsstraf for at have produceret og smuglet methamfetamin i Kina, Dommen er blevet afsagt af en domstol i Guangdong-provinsen nike pro tights dame i den sydøstlige del af landet, Identiteten på den dødsdømte canadier er ikke oplyst, og Global Times kommer ikke med yderligere detaljer i sagen, Det er ikke første gang, at Kina idømmer en canadisk statsborger dødsstraf for narkosmugling..

Den 36-årig canadiske statsborger Robert Lloyd Schellenberg blev i november 2017 idømt 15 års fængsel i Kina for narkosmugling. I januar blev hans straf ændret til dødsstraf. Både Canada og USA har efterfølgende kritiseret Kina for dommen. Ifølge det amerikanske udenrigsministerium var dommen "politisk motiveret".

Nordea forventer at få en bøde for ikke at have været god nok til at dæmme op for, at kriminelle har brugt banken til hvidvask, Derfor har banken hensat 709 millioner kroner til bøder i sager nike pro tights dame om hvidvask, Det oplyser banken i sit regnskab for første kvartal, der er offentliggjort tirsdag morgen, Nordeas administrerende direktør, Casper von Koskull, erkender, at banken historisk set ikke har været god nok til at forhindre hvidvask, - I dette kvartal har der været intens debat om forskellige hvidvasksager, Hvidvask er et meget komplekst og bredt samfundsproblem, og vi tager vores ansvar meget alvorligt, siger han i en kommentar til regnskabet, siger han..

Hvidvask er en betegnelse for, når kriminelle forsøger at få lyssky indtægter til at se ud, som om det er penge tjent på ærlig vis. - Vi har tidligere meldt ud, at vi forventer at få en bøde i Danmark for vores tidligere svage processer og procedurer til bekæmpelse af hvidvask, og vi har i den forbindelse foretaget en hensættelse på 95 millioner euro (709 millioner kroner, red.) til hvidvaskrelaterede sager, siger Casper von Koskull. Nordea oplyser, at hensættelsen dækker hele Nordea-koncernen og ikke kun i Danmark.

I Danmark har Bagmandspolitiet haft kig på Nordea de seneste år, og kontorer i banken blev ransaget i 2017, Banken bliver efterforsket for hvidvask i sin danske afdeling, Sagen blev overgivet til politiet i 2016, Det var, efter at Finanstilsynet blandt andet havde påvist problemer med, hvordan banken arbejdede med at forhindre hvidvask og finansiering af terror, Senere har flere medier kunnet fortælle, at problemerne særligt har gjaldt nike pro tights dame en filial på Vesterbrogade i København, der havde udenlandske kunder, Den er mistænkt for at lægge hus til hvidvask og skattesnyd..

Ud over Danmark nike pro tights dame bliver Nordea også undersøgt flere steder i udlandet, Det gælder blandt andet i USA, Myndighederne kigger her på, om banken har brudt amerikanske sanktioner i perioden 2008-1014, Casper von Koskull siger i en kommentar til regnskab, at banken siden 2016 har investeret over fem milliarder kroner i at styrke bankens værn mod hvidvask, Det gør ifølge direktøren Nordea til "en sikker og betroet partner"..Seneste