Menu

Nike Pro Herre

Nike Pro Herre Danmark

Find hele udvalget af Nike Pro Herre, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Weekenden konflikter startede nike pro herre ifølge TV 2s korrespondent i Beirut, Benjamin Kürstein, efter to israelske soldater blev beskudt, Hamas mente ikke, at Israel havde gjort nok for at opfylde deres del af de aftaler, der blev indgået efter den forrige bølge af angreb, Søndag blev 19 palæstinensere dræbt i israelske luftangreb, Deriblandt er mindst otte medlemmer af Hamas og Islamisk Jihad, der er den væbnede gren af Hamas, Adskillige af de øvrige ofre er civile, Det sker på trods af, at de israelske raketter er uhyre præcise..

- Gaza er utroligt tæt befolket, og de væbnede palæstinensiske styrker gemmer også nogle af deres ting omkring civile, så uanset hvor præcise raketterne er, så er det nærmest umuligt ikke at ramme civile, siger Benjamin Kürstein, Blandt de dræbte er Hamed Ahmed al-Khodary, der er et højtstående medlem af Hamas, som militæret i Israel mener, at han havde ansvaret for at overføre penge fra Iran til bevæbnede grupper i Gaza, Hamas har bekræftet, at al-Khodary er dræbt, Desuden er mindst fire civile israelere omkommet, efter at militante palæstinensere har affyret raketter ind over det sydlige Israel, Det er de første israelske tab i nike pro herre konflikten i fem år..

En talsmand fra det israelske militær oplyser, at der er sendt over 600 raketter i retning af byer i det sydlige Israel, Over 150 af raketterne nike pro herre blev skudt ned af Israels forsvarssystem, Han siger desuden, at de har ramt 220 militære mål i Gaza - derudover bombede de to bygninger, der husede folk, som ifølge talsmanden organiserede angreb på på Israel, Hvis våbenhvilen står ved magt, falder den sammen med ramadanen - den muslimske fastemåned - som begynder mandag, Sent søndag aften meddelte Hamas-leder Ismail Haniyeh, at bevægelsen ikke efterstræbte en eskalering af konflikten, Han omtalte også muligheden for en våbenhvile..

En trafikulykke på E45 Nordjyske Motorvej har natten til mandag kostet en 23-årig mand livet. Det fortæller Morten Bang Rasmussen, vagtchef ved Østjyllands Politi, til Ritzau. Ulykken skete på motorvejsstrækningen mellem Hadsten og Sønder Borup. - Der er to biler involveret, og de nærmere omstændigheder omkring ulykken er ved at blive undersøgt. Men det tyder på, at påkørslen kan være sket, da en af bilerne undviger en hjort, der har befundet sig på vejbanen, siger Morten Bang Rasmussen.

Ifølge vagtchefen nåede redningsmandskab i form af både ambulance og helikopter hurtigt frem, men den unge mand blev erklæret død på stedet, Han befandt sig i en bil, der kørte i nordgående retning, da ulykken indtraf, De pårørende er underrettet, To andre er lettere tilskadekomne efter ulykken, De er bragt til Randers Sygehus, E45 Nordjyske Motorvej var i timerne nike pro herre efter ulykken spærret i begge retninger, mens oprydningsarbejde pågik, Omkring 04.30 melder Østjyllands Politi dog, at der igen åbent for trafik..

Den amerikanske flyproducent Boeing undlod i flere måneder at gøre flyselskaber og luftfartsmyndigheder opmærksomme på, at et advarselssystem ombord på flytypen 737 MAX ikke virkede efter hensigten. Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet udsendt søndag, skriver nyhedsbureauet AP. Boeing valgte først at fortælle den amerikanske luftfartsmyndighed, FAA, om uhensigtsmæssige ændringer til det såkaldte AOA-system efter et flystyrt i Indonesien i oktober sidste år. Her mistede samtlige 189 ombordværende livet, da et 737 MAX-fly fra selskabet Lion Air styrtede ned i Javahavet.

Advarselssystemet var designet til at advare piloter, hvis en af flyets sensorer leverede mangelfulde eller fejlagtige data til cockpittet om flyets hældning i luften, Men Boeing oplyser søndag, at man måneder inden flyets debut i 2017 vidste, at advarselssystemet kun virkede, hvis man installerede en indtil nu valgfri funktion, Efterforskere mistænker fejl i nike pro herre advarselssystemet for at stå bag styrtet i Indonesien og et lignende styrt i Etiopien, hvor endnu et 737 MAX-fly fra Ethiopian Airlines styrtede nær Addis Abeba..

Her mistede 149 passagerer og otte besætningsmedlemmer livet, Boeing understreger i udtalelsen søndag, at ændringen ikke har udgjort en selvstændig sikkerhedsrisiko, - Systemet giver valgfrie informationer (til piloterne, red.) nike pro herre og er aldrig blevet betragtet som en sikkerhedsfunktion på kommercielle fly, skriver selskabet, Den amerikanske luftfartsmyndighed, FAA, er som udgangspunkt enig i den konklusion, men kommer alligevel med en kritik af Boeing for ikke at varsle flyselskaber og piloter om ændringen..Seneste