Menu

Nike Off White Presto

Nike Off White Presto Danmark

Find hele udvalget af Nike Off White Presto, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

- De nike off white presto er grådige og har ikke megen hjernekapacitet, Så snart de begynder at synke, så fortsætter de bare med at æde – så betyder det ikke noget, at der sidder en slange, som er i gang med at spise, i den anden ende, siger Kristian Sørensen til TV 2, Det er den stærkeste, der overlever, uanset om det er på Lolland eller i Afrika, og selvom det kan se voldsomt ud, og der findes farlige slanger, så er snogen bestemt ikke en af dem, Snogen bider kun yderst sjældent, selv hvis man samler den op, men til gengæld har den et andet forsvar..

- Den skider på dig, og det lugter ekstremt dårligt, Faktisk lugter det så dårligt, at rovdyr, der vil spise den, bliver helt forvirrede, så snogen kan slippe væk imens, Selv efter ti håndvaske kan mine fingre stadig lugte forfærdeligt, når jeg sætter mig ved middagsbordet, siger Kristian Sørensen, Det lykkedes for den store snog at blive fri af såvel den lille snog som af tudsen og slippe derfra med livet i behold, Så heldig var hverken den lille snog nike off white presto eller tudsen, - De døde begge to, Sådan er naturen jo nogle gange, Den er barsk, siger Rasmus Romme..

Superman, Catwoman, Spiderman, Fantomet, Alle fire ikoniske superhelte, som ingen ville studse over at se til en udklædningsfest, Men for nogle er den tidligere præsident Barack Obama og dennes hustru, Michelle, også helte, Det er de for 3, g-eleven Emma Barslund-Gade og en ven, Og 5, april tog de pænt tøj på og malede sig brune i hovedet til en udklædningsfest på Herning Gymnasium, Temaet for festen var ”verdens helte”, men parret måtte midt under festen gå i bad og vaske den brune farve nike off white presto af, da flere af de tilstedeværende følte sig krænkede, Herunder flere lærere..

- Jeg talte med tre-fire lærere, som syntes, at det havde et racistisk udtryk, eller i hvert fald godt kunne forstå, hvis andre ville opfatte det som racistisk. De talte om blackface, siger Emma Barslund-Gade til Jyllands-Posten. Blackface -begrebet henviser til gammel praksis i blandt andet film- og teaterverdenen, hvor hvide skuespillere malede sig brune i ansigtet i rollerne som sorte – gerne i en stereotyp og nedladende fremstilling. Men Emma Barslund-Gade understreger overfor Jyllands-Posten, at deres udklædning var ment som en hyldest til USA's forhenværende præsidentpar. Ikke mindst i lyset af at Barack Obama var USA’s første sorte præsident.

Foruden enkelte lærere på skolen blev parret og særligt Emma Barslund-Gades ven konfronteret af fire piger på skolen, De er selv mørke i huden og fandt udklædningen upassende, fortæller Emma Barslund-Gade til Jyllands-Posten, Derfor opfordrede en vagt parret til at vaske deres oprindeligt lyse hår og ansigter, På Herning Gymnasium kender ledelsen til episoden, Men vicerektor og nike off white presto uddannelseschef Rikke Pedersen Glüsing, der var ansvarlig for festen, kender ikke til, at lærere fra skolen påtalte udklædningen..

Hun talte dog selv med Emma Barslund-Gade og ven, der omtalte episoden som en ”hetz”, og hun fandt derfor sæbe og håndklæder, så de to kunne tage et bad. Rikke Pedersen Glüsing siger, at der ikke er regler for udklædning på skolen, men at man ”taler ordentligt om og med hinanden”, og at ”det var dejligt, at de valgte Michelle og Barack Obama”. Jeg kan ikke tage fra nogen af parterne, at de oplever en problemstilling, de ikke bryder sig om Men også at der er mange nuancer og forskelligheder blandt skolens elever:

- Jeg kan ikke tage fra nogen af parterne, at de oplever en problemstilling, de ikke bryder sig om, Jeg kan ikke tage fra nogen af dem, at de føler sig krænket, eller sige, at den ene er mere berettiget til at være krænket end den anden, siger Rikke Pedersen Glüsing til Jyllands-Posten, Herning Gymnasium oplyser til avisen, at de efter festen har modtaget en skriftlig klage fra en elev, Derudover har skolen haft dialog med de krænkede elever, Episoden er nu et punkt på dagsordenen til næste elevrådsmøde, så eleverne kan diskutere brugen af ytringsfrihed, og nike off white presto om der skal opstilles retningslinjer..

Søren Brøndum, der er rektor på Herning Gymnasium, siger dog, at han ikke vil opstille retningslinjer, Torsdag har Herning Gymnasium holdt et informationsmøde om sagen, Her siger Søren Brøndum til TV nike off white presto 2, at sagen ikke får konsekvenser, da skolen hylder mangfoldighed, Der skal "være plads til begge holdninger", Emma Barslund-Gade og vennen blev kåret som de bedste udklædte på aftenen, Episoden skriver sig ind i de senere års debat om krænkelser, mode og udklædning, Således oplyste Københavns Universitet i 2018, at de ville have regler for temafester, så de ikke er ”anstødende og krænkende”..Seneste