Menu

Nike Lebron James-sko

Nike Lebron James-sko Danmark

Find hele udvalget af Nike Lebron James-sko, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

(Foto: All Over) 6 / 17 Storskærm, bar, lounge og så lige en samling klassiske biler i millionklassen nike lebron james-sko at kigge på, Det er ikke et helt normalt hjem, musikerne har investeret i, (Foto: All Over) 7 / 17 8 / 17 Beyoncés b erømte bagdel kan passende få en omgang træning i det lækre fitnesscenter, (Foto: All Over) 9 / 17 Poolområdet har selvfølgelig en kæmpe storskærm, (Foto: All Over) 10 / 17 Biografen har plads til hele 40 personer, og de to stjerner er tilsyneladende store fans af agent 007..

(Foto: All Over) 11 / 17 12 / 17 Nej, det er ikke en plakat med en helikopter, Det er en helikopter, klar nike lebron james-sko til at sende kendisparret i luften og uden om den tunge Los Angeles-trafik, (Foto: All Over) 13 / 17 Sikke en flot udsigt, (Foto: All Over) 14 / 17 For prisen på 766 mio, kr, får de heldige ejere næsten filmiske scener, (Foto: All Over) 15 / 17 16 / 17 Her går man ikke sulten i seng, Mon ikke parrets tre børn er ret godt tilfredse med deres nye hjem? (Foto: All Over) 17 / 17 Hjemme hos Beyoncé og JAY-Z.

4.610, Så mange gange nåede tv-show-legenden Jay Leno at byde hele USA godaften og velkommen til "The Tonight Show", Men torsdag aften var det nike lebron james-sko hele slut, Den aldrende tv-konge har forladt jobbet som vært på det populære The Tonight Show, og afskeden blev en tårevædet én af slagsen, Her takkede 63-årige Jay Leno holdet bag programmet for 22 år, som han kalder for "de mest fantastiske år i mit liv", SE og HØR bringer her et galleri med et lillebitte udpluk af de mange farverige gæster, der har besøgt tv-kongen i årenes løb..

Som far, så søn. Det kan man i den grad sige om fodboldstjernen Cristiano Ronaldo, 32, og hans søn Cristiano Ronaldo Jr. på syv.  Artiklen fortsætter under billedet.  Like father like son We are excited to launch our CR7 Junior denim collection. Now available on CR7.com #PressPlay #CR7Junior @cr7junior Et opslag delt af Cristiano Ronaldo (@cristiano) den 8. Nov 2017 kl. 11:47 PST - Som far, så søn. Vi er glade for at lancere vores CR7 Junior denimkollektion, skriver fodboldjongløren til sit Instagram-billede. 

Far og søn lægger sammen ansigt og krop til fodboldstjernens nye denimkollektion CR7 JUNIOR, Det skriver magasinet People.  Artiklen fortsætter under billedet.  #CristianoRonaldo is showing off his new denim line — with the help of his adorable mini-me! Tap the link in the bio for more, | CR7 nike lebron james-sko Et opslag delt af People Magazine (@people) den 9, Nov 2017 kl, 11:54 PST Ronaldo - der også er far til de fire måneder gamle tvillinger Mateo og Eva Maria på fire måneder, og som også venter en pige med kæresten Georgina Rodriguez - har valgt, at hans førstefødte som kampagnemodel, da han lancerer en børnetøjskollektion..

- Junior har vist oprigtig interesse i CR7-brandet, og han er begyndt at nyde og sætte pris på vellavet kvalitetstøj. Han er blevet mere bevidst om mode og ser cool ud, siger Cristiano Ronaldo til People.  Artiklen fortsætter under videoen.  @cr7junior IS LIVE Now available on CR7.com #PressPlay #CR7Junior #CR7Denim Et opslag delt af Cristiano Ronaldo (@cristiano) den 9. Nov 2017 kl. 4:09 PST Cristiano Ronaldo Jr. er kommet til verden via en surrogatmor, og moderens identitet har altid været ukendt. 

- For mig er det ikke et problem, Der er mange børn i verden, som ikke har en mor, eller de har ikke en far, eller far eller mor dør, Cristian har en nike lebron james-sko far, en fantastisk far, fortalte fodboldspilleren, da han var gæst i The Jonathan Ross Show.  I juni i år blev Cristiano Ronaldo far til tvillinger, som også er kommet til verden via surrogatmor.  Noget tyder dog på, at Cristiano ikke stopper med at udvide familien.  Der har nemlig tidligere været forlydender om, at han gerne vil have syv børn i alt..

Hvor mange af Cristianos mange børn, der kommer til at gå i farmands fodspor, må tiden vise, men ældstemanden, Cristiano Jr., vil i hvert fald gerne være fodboldspiller.  Angriberen har tidligere fortalt,  at sønnen gerne vil på fodboldbanen, når han bliver stor, men ikke på nike lebron james-sko samme position som farmand, Han vil nemlig gerne være målmand, - Ja, det kommer til at blive et stort problem, Han ændrer sin mening hele tiden, Du ved med børn, han er fem og han skifter mening hele tiden, men han kommer til at gøre, lige hvad han vil, Jeg kommer ikke til at lægge pres på ham, fordi mine forældre aldrig lagde pres på mig, så det kommer jeg heller ikke til at gøre mod min søn, har Cristiano fortalt i "The Jonathan Ross Show" for to år siden. .Seneste