Menu

Nike Free 2017

Nike Free 2017 Danmark

Find hele udvalget af Nike Free 2017, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

- Vi var forbløffede – ud af det blå var dette et ekko fra graven, Hvad vi så på disse billeder var de sidste fem minutter af disse menneskers liv, har Christian Pilet efterfølgende fortalt, 11, februar 2005 satte Christian Pilet sig bag rattet og kørte til Vancouver for at aflevere memory-kortet og de syv fotos tilbage til John og Jackies tre efterladte sønner, For sønnerne Patrick, Christian og David bragte billederne en form for afslutning på en månedlang søgen efter svar, nike free 2017 Som så mange andre pårørende havde de i dagene, ugerne og månederne efter tsunamien forsøgt at finde ud af, hvad der var sket med deres forældre..

De havde modtaget svar fra de thailandske myndigheder om, at begge var døde, Johns lig var blevet fundet 31, december, Jackies lig blev fundet 13, januar, På den samme strand, men et stykke fra nike free 2017 hinanden, Men de manglede stadig svar på, hvad der var sket den skæbnesvangre december-morgen, Billederne gav dem svar, vished og en form for fred, - Dette er mere, end hvad vi havde håbet på, Det er som at være dér sammen med vores forældre og se, hvad de så i deres sidste minutter, har sønnen Patrick tidligere fortalt..

- Der er stadig så mange, der ikke har fået noget svar, Hele denne tid har taget så hårdt på min bror og mig, Det har været hårdt ikke at vide noget, Men nu ved vi, Patrick kunne også fortælle, at hans forældre havde været afsted på en fire måneder lang ferie i Khao Lak i Thailand, da de blev nike free 2017 fanget af den dødelige tsunami, Da Christian Pilet rakte de syv billeder til ægteparrets sørgende søn, fik han en trang til at stille sønnen et nagende spørgsmål: Hvorfor forsøgte hans forældre ikke at løbe væk?.

Christian Pilet kendte dog selv svaret. - Jeg har gået på den strand. Der var ikke et eneste sted, de kunne have flygtet hen til. I begyndelsen overvejede de formentlig slet ikke at flygte. Da de tog dét sidste billede, dér gik det op for dem. Men der var det for sent.  Se ægteparrets sidste billeder i galleriet herunder: John og Jackie Knill og deres sidste billeder af tsunamien Canadiske John og Jackie Knill forsvandt fra den thailandske ø Khao Lak, da tsunamien ramte 26. december 2004. Parrets familie og venner anede ikke, hvad der var sket med John og Jackie – indtil deres kamera blev fundet et stykke tid efter. Disse billeder er parrets sidste, og de viser med al gru, hvordan tsunamien ramte. Dette var det første billede på kameraet - taget før bølgen ramte.

(Foto: www.waveofdestruction.org ) 1 / 9 Canadiske John og Jackie Knill forsvandt fra den thailandske ø Khao Lak, da tsunamien ramte 26, december 2004, Parrets familie og venner anede ikke, hvad der var sket med John og Jackie – indtil deres kamera blev fundet et stykke tid efter, Disse billeder er parrets sidste, og de viser med al gru, hvordan tsunamien ramte, nike free 2017 Her er det andet billede på kameraet, Man ser tydeligt, hvordan bølgen nærmer sig, (Foto: www.waveofdestruction.org ) 2 / 9.

Canadiske John og Jackie Knill forsvandt fra den thailandske ø Khao Lak, da tsunamien ramte 26. december 2004. Parrets familie og venner anede ikke, hvad der var sket med John og Jackie – indtil deres kamera blev fundet et stykke tid efter. Disse billeder er parrets sidste, og de viser med al gru, hvordan tsunamien ramte. Her er det tredje billede på kameraet. Det er ifølge kameradata taget klokken 08.26 den 26. december. (Foto: www.waveofdestruction.org ) 3 / 9 4 / 9 Canadiske John og Jackie Knill forsvandt fra den thailandske ø Khao Lak, da tsunamien ramte 26. december 2004. Parrets familie og venner anede ikke, hvad der var sket med John og Jackie – indtil deres kamera blev fundet et stykke tid efter. Disse billeder er parrets sidste, og de viser med al gru, hvordan tsunamien ramte. Her er det fjerde billede på kameraet.

(Foto: www.waveofdestruction.org ) 5 / 9 Canadiske John og Jackie Knill forsvandt fra den thailandske ø Khao Lak, da tsunamien ramte 26, december 2004, Parrets familie og venner anede ikke, hvad der var sket med John og Jackie – indtil deres kamera blev fundet et stykke tid efter, Disse billeder er parrets sidste, og de viser med al gru, hvordan tsunamien ramte, Her er det femte billede på kameraet, (Foto: www.waveofdestruction.org ) 6 / 9 Canadiske John og Jackie Knill forsvandt fra den thailandske nike free 2017 ø Khao Lak, da tsunamien ramte 26, december 2004, Parrets familie og venner anede ikke, hvad der var sket med John og Jackie – indtil deres kamera blev fundet et stykke tid efter, Disse billeder er parrets sidste, og de viser med al gru, hvordan tsunamien ramte, Her er det sjette billede på kameraet..

(Foto: www.waveofdestruction.org ) 7 / 9 8 / 9 Canadiske John og Jackie Knill forsvandt fra den thailandske ø Khao Lak, da tsunamien ramte 26, december 2004, Parrets familie og venner anede ikke, hvad der var sket med John og Jackie – indtil deres kamera blev fundet et stykke tid efter, Disse billeder er parrets sidste, og de viser med al gru, hvordan tsunamien ramte, Her er det syvende og sidste billede på kameraet, Det er ifølge kameraets data taget klokken 8.30 den 26, december, (Foto: www.waveofdestruction.org ) 9 / 9 John og Jackie Knill og deres sidste nike free 2017 billeder af tsunamien.Seneste