Menu

Nike Air Max Motion

Nike Air Max Motion Danmark

Find hele udvalget af Nike Air Max Motion, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Jordens befolkning tæller i dag cirka 7,7 milliarder mennesker, men allerede i 2050 er dét tal ifølge FN steget til knap ti milliarder, Befolkningsvæksten verden over er voldsom, men ingen steder så voldsom, som den er i Afrika, Det bekymrer den danske minister for udviklingsbistand, Ulla Tørnæs (V), Hun mener, at befolkningsvæksten i Afrika er så stor, at den truer nike air max motion sikkerheden i Europa og det globale klima, - Hvis vi ikke får vendt udviklingen, risikerer vi at stå med en demografisk bombe, sådan som den franske præsident, Emmanuel Macron, har advaret om, Befolkningsvæksten er en potentiel sikkerhedspolitisk trussel, For Afrika og for Europa, siger ministeren til Jyllands-Posten..

Hun tilføjer, at befolkningstilvæksten skal ned, mens den økonomiske vækst skal stige, Ellers vil det gå galt, I Afrika er der frem til 2050 udsigt til en fordobling af befolkningstallet og endnu en fordobling frem mod 2100, Ulla Tørnæs er klar til at adressere problemet direkte med de fattige lande, der modtager bistand fra Danmark, Noget, som Danmark ikke har haft tradition for at gøre, - Det er et meget følsomt og meget kontroversielt emne, Men vi er nødt til at have et langt stærkere fokus end hidtil, Det kunne være nike air max motion at indtænke økonomiske incitamenter for at få bedre styr på befolkningsudviklingen, siger ministeren..

Hun peger på muligheder som at garantere familier, der ikke får mere end tre børn, uddannelse til deres børn, Eller at begrænse økonomisk hjælp til familier med flere end fire børn, I sidste måned kom førende klimaforskere med et opsigtvækkende forslag om at indføre nike air max motion etbarnspolitik i lande med rigtig mange unge for at komme klimaudfordringen til livs, En etbarnspolitik som den kinesiske, hvor det fra 1979 til 2015 kun var lovligt at få ét barn, - Problemstillingen er, at der bliver flere mennesker, og at vi bliver rigere, hvilket fører til stigende forbrug og udledning af CO2 og andre klimagasser, Så jo færre mennesker, der er til at øge forbruget, jo mindre vil problemet være, sagde professor fra Aarhus Universitet og medlem af FN’s klimapanel, IPCC, Jørgen E, Olesen til Ritzau..

Men den løsning afviser Ulla Tørnæs. - En etbarnspolitik, som man har haft i Kina, vil stride mod fundamentale menneskerettigheder, så det vil vi ikke være bannerførere for. Men det er nødvendigt at adressere befolkningsvæksten, også i vores udviklingspolitik, siger Ulla Tørnæs i Jyllands-Posten. Hun vil især fokusere på løsninger som kvinders rettigheder, prævention, bedre uddannelse til kvinder, bedre seksualundervisning og bekæmpelse af børneægteskaber. Hun understreger dog, at hun ikke vil stille ultimative krav til landene.

Efter flere ugers dødvande i forhandlingerne om en Brexit-aftale forsøger premierminister Theresa May at række en hånd ud til lederen af nike air max motion Labour-partiet, Jeremy Corbyn, - Lad os lytte til vælgerne og sætte vores forskelligheder til side i et øjeblik, Lad os lave en aftale, skriver hun i et indlæg i den britiske avis The Mail on Sunday, Ifølge avisen The Sunday Times oplysninger er den britiske regering parat til at indgå kompromisser med Labour på områder, der i de hidtidige forhandlinger har været centrale for oppositionspartiet..

Konkret barsler premierministeren med en plan om en midlertidig toldunion med EU, der skal vare indtil det næste britiske parlamentsvalg, der skal afholdes i 2022. Det skriver nyhedsbureauet Reuters. I ugevis har den konservative regering forsøgt at få støtte fra Labour til den skilsmisseaftale, som May har forhandlet på plads med Bruxelles. Forskellige varianter af aftalen er dog gentagne gange blevet nedstemt i det britiske Underhus. Det er især fordi stimer af premierministerens partifæller er modstandere af de kompromisser, som May har indgået med EU-Kommissionen på blandt andet told- og grænseområdet.

- Beklageligvis er jeg nødt til at acceptere, at der i øjeblikket ikke er tegn på, at den situation er forandret, skriver May i sit indlæg, Theresa May og Jeremy Corbyn har igennem længere tid forhandlet om Brexit, Det er dog en uvant situation, at de to store partier forhandler om et eventuelt samarbejde, I nike air max motion sit indlæg anerkender premierministeren, at forhandlingerne med oppositionen har vakt vrede blandt flere Brexit-tilhængere i hendes eget parti, Men, som hun skriver, er tiden ikke til splittelse:.

- Vi vil blive ved med at forhandle og finde en vej, Jo længere det tager, jo større er risikoen for, at vi slet ikke udtræder (af EU, red.), Vi bliver nødt til at forlade EU og få en aftale på plads, Ved de britiske lokalvalg 2, maj fik både de konservative og Labour en regulær øretæve af vælgerne, Begge partier mistede syv procentpoint og mange sæder, Ifølge May var det en reaktion på den politiske stilstand og de to store partiers uvillighed til at finde fælles fodslag, Derfor er det på tide, nike air max motion at man finder en løsning..Seneste