Menu

Nike Air Max 97 Gold

Nike Air Max 97 Gold Danmark

Find hele udvalget af Nike Air Max 97 Gold, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Der blev affyret mindst fem skud mod en Mercedes, som en politibetjent og hans kollega – begge klædt i civil – kørte i om aftenen 29, september 2017 i Mjølnerparken på Ydre Nørrebro i København, - Man kan høre bragene, Jeg får fornemmelsen af, at der er kugler, der går gennem ruden, Jeg rammes af glasskår, Men jeg overvejer ikke at trække min pistol, Jeg tænker kun på at overleve, fortæller betjenten, Han er mandag indkaldt som vidne i Københavns Byret i en omfattende nike air max 97 gold sag om banden Loyal to Familias (LTF) fremtid..

Der blev i september sidste år nedlagt et midlertidigt forbud mod banden, Den aktuelle retssag i Københavns Byret skal afklare, om forbuddet kan gøres permanent, Politividnet afgiver forklaring i LTF-sagen, nike air max 97 gold fordi skuddene, som blev rettet mod ham og hans kollega, blev affyret af et medlem af LTF, Det pågældende medlem blev i december idømt 20 års fængsel og udvist af Danmark for drabsforsøg i forbindelse med skyderiet, Min overbevisning er, at de tror, vi er et vagtværn, Den dømte kørte ifølge politibetjenten på en scooter sammen med en anden person, da der blev affyret skud i Mjølnerparken..

- Min overbevisning er, at de tror, vi er et vagtværn, I Mjølnerparken huserede Brothas, Det er deres territorium, Man ved, at Brothas har nogle fyre i området, som er klar til at gribe til våben og forsvare området, siger politibetjenten i Københavns Byret, Betjentene blev ikke ramt af de skud, der blev affyret, De var til stede på Nørrebro i et andet ærinde, da de blev opmærksomme på en scooter nike air max 97 gold med to personer om bord, der virkede mistænkelige, De civilklædte betjente fulgte derfor efter scooteren ind i Mjølnerparken..

- Vi var overbevist om, at der skulle ske et attentat, siger vidnet. Sagen om episoden fra Mjølnerparken er en af flere sager, der mandag bliver gennemgået i Københavns Byret. Flere af sagerne omhandler LTF's konflikt med den rivaliserende bande Brothas, som kulminerede i efteråret 2017 i form af flere skudepisoder. Sagen om, hvorvidt LTF er en forening, der kan opløses ved dom, blev indledt i februar og ventes afsluttet efter sommerferien.

Piloterne hos SAS strejker fortsat, og det rammer flyselskabets aktiekurs mandag, Aktien faldt over seks procent mandag morgen, men ved middagstid er faldet begrænset til 2,7 procent, Det følger et fald på 4,6 procent fredag, Samlet er SAS' markedsværdi dykket med 363 millioner kroner til 4,7 milliarder kroner, siden SAS-piloterne i Danmark, Norge og Sverige gik i strejke fredag, SAS og piloterne har ikke nike air max 97 gold kunnet blive enige om indholdet i en ny overenskomst, Der er mandag ikke aftalt nye forhandlinger mellem parterne, oplyser SAS og SAS Pilot Group, der organiserer hovedparten af piloterne i Norden..

Strejken har ført til massevis af aflysninger, og mandag og tirsdag er over 1200 flyvninger droppet. Tirsdag har strejken varet fem dage og kostet 2802 aflyste afgange. Stridens kerne mellem piloterne og SAS er løn og arbejdstid. Blandt andet ønsker piloterne en større grad af forudsigelighed, når det kommer til, hvornår de skal arbejde, og mere i lønposen. Hos Sydbank vurderer aktieanalysechef Jacob Pedersen, der følger flybranchen tæt, at strejken koster SAS omtrent 50 millioner kroner om dagen.

- SAS er i en situation, hvor tabene for den her strejke begynder at nike air max 97 gold løbe op i et pænt trecifret millionbeløb, og det gør ondt, siger Jacob Pedersen, Han påpeger, at SAS står i et svært dilemma, hvor det er vanskeligt at finde en god løsning, - Man kan lade strejken køre videre, og det er dyrt, Alternativet er, at man begynder at imødekomme nogle af piloternes krav, men det kan potentielt blive endnu dyrere, fordi man så risikerer at sætte sit overskud over styr, siger Jacob Pedersen..

Han vurderer, at SAS kan blive tvunget til at spare penge andre steder i organisationen, hvis udgifterne til piloterne bliver hævet, - SAS har gennem de seneste året været nødt til at spare penge for at tjene penge, - Hvis det er sådan, at man begynder at give piloterne store lønstigninger, er man nødt til at se på, hvor der så kan nike air max 97 gold spares penge i SAS' organisation, siger Jacob Pedersen..Seneste