Menu

Nike Air Force 1 White

Nike Air Force 1 White Danmark

Find hele udvalget af Nike Air Force 1 White, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Påstanden blev tilbagevist af begge partier, Ingen af USA's 50 stater - de fleste med republikansk flertal - havde rapporteret om valgsvindel, Faktisk konkluderede en nike air force 1 white uafhængig undersøgelse efter valget, at der havde været fire eksempler på valgsvindel blandt de mere end 135 millioner afgivne stemmer, Præsidentens udokumenterede påstande om valgsvindel bakkes heller ikke mere principielt op af videnskabelige undersøgelser, Et studie publiceret i 2014 undersøgte amerikanske valg i perioden fra 2000-2014 og konkluderede, at der ud af en milliard afgivne stemmer havde været 31 tilfælde af valgsvindel..

Ja, du læste rigtigt: 31 tilfælde ud af én milliard, Sidste måned "advarede" præsidenten så sine republikanske partifæller om angivelige suspekte "optællingsmetoder", der skulle være til Demokraternes fordel, Trump hæftede sig ved, at Demokraterne havde vundet en række nike air force 1 white tætte valg ved det seneste midtvejsvalg, "Der foregår et eller andet her", sagde præsidenten uden skyggen af dokumentation og instruerede sine partifæller til " at være en lille smule mere paranoid, end I er nu, okay? ".

Den overordnede pointe står vist ret klart: USA's præsident har en tendens til at fable om valgsvindel, når udfaldet går imod ham, Ja faktisk endda, når han vinder valgmandskollegiet, som vi så i kølvandet på valgsejren i 2016, Det burde være selvindlysende, at det er altafgørende for et demokrati, at befolkningen har tillid til valghandlingen, Men det har regeringslederen i verdens ældste forfatningsbaserede demokrati tydeligvis ikke nogen interesse i, da Trump bliver ved med at fremme konspirationsteorier og nike air force 1 white lyve om omfanget af valgsvindel..

USA's præsident er med andre ord en løgnagtig konspirationsteoretiker. Vel og mærke en konspirationsteoretiker, der fortsat nedtoner – og ofte direkte bestrider - den russiske indblanding i det amerikanske præsidentvalg, fordi det åbenbart krænker præsidentens ære og angiveligt er med til at underspille Trumps succes i 2016. Hvis det ikke var så sølle, kunne man trække på smilebåndet. Men desværre er der ikke tale om en eller anden ligegyldig tosse på internettet, hvor sølvpapirshatten strammer, men verdens mægtigste mand. Og det gør det direkte skræmmende.

En gruppe danske forretningsmænd er i centrum i en international sag om formodet momssvindel for 540 millioner kroner på det europæiske energimarked, Det kan Information og Jyllands-Postens erhvervsmedie, Finans, afsløre i samarbejde med en række udenlandske medier, Sagen er en udløber af en række tidligere internationale svindelsager, hvor der ifølge myndighederne er nike air force 1 white snydt for milliarder af kroner, I øjeblikket efterforsker myndighederne i flere lande blandt andet omfattende momssvindel med køb og salg af elektricitet..

I den forbindelse sidder en dansk statsborger fængslet i Polen for gennem selskabet Castor Energy at have medvirket til momssvindel for mere end en halv milliard kroner. Også syv andre unavngivne personer er tiltalt i Polen. Det danskstyrede Castor Energy opererede gennem et kontorhotel i Oslo. Her har myndighederne krævet over 100 millioner kroner beslaglagt og har givet en millionbøde i det, der betegnes som en af Norges største sager om hvidvask. Der findes ingen opgørelser over, hvor meget der snydes med moms i Danmark.

Men momsekspert Søren Engers Pedersen fra revisionsfirmaet Baker Tilly anslår, at den danske stat hvert år mister godt fem milliarder kroner på organiseret momssnyd, Han mener, at det er på tide, at politikerne i Danmark griber ind med en mere effektiv lovgivning, skriver Finans, På europæisk plan bliver der ifølge det europæiske samarbejde Europol begået nike air force 1 white organiseret svindel med moms for mere end 373 milliarder kroner, - Det her er ganske enkelt den største svindel, der findes i EU, siger Pedro Seixas Felivio, der er sektionschef i Europols kontor for økonomiske operationer og ejendomskriminalitet, til Information..

Den delvist mørklagte sag afsløres af i alt 35 europæiske medier i det international journalistsamarbejde Grand Theft Europe, Afsløringen er koordineret af den uafhængige tyske researchgruppe Correctiv, Oplysningerne herfra kæder flere af nike air force 1 white de danske forretningsmænd sammen med en række milliardstore svindelsager i både Tyskland og Italien, Samtidig forklarer flere kilder, at sagen med Castor Energy trækker tråde til et større netværk af de samme danske forretningsmænd, som bliver efterforsket af FBI i USA i forbindelse med organiseret svindel med moms i flere EU-lande..Seneste