Menu

Jordan 4

Jordan 4 Danmark

Find hele udvalget af Jordan 4, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Det er en myte, at der mangler boliger i store studiebyer som København, Aarhus og Aalborg, For boliger er der masser af, hvis du vil være lejer og har penge på lommen, jordan 4 Det skriver Politiken, I løbet af de seneste otte år er antallet af lejeboliger nærmest eksploderet, og der er snart lige så mange lejeboliger som ejerboliger i Danmark, Det er ikke nogen tilfældighed, vurderer Mira Lie Nielsen, som er boligøkonom og chefanalytiker i Nykredit, - En stor del af udviklingen skyldes, at der er blevet bygget rigtig meget i de senere år, Samtidig er det især blevet sværere at få solgt etageboligerne i de store byer, De er privatejede, men de bliver så lejet ud i stedet for at blive til ejerboliger..

- Som det ser ud nu, er især ejerlejlighedsmarkedet i storbyer bremset op, Det er sværere at sælge boligerne, og nybyggeri er også blevet sværere at sælge, Så det kommer formentlig jordan 4 til at fortsætte i de kommende år, siger hun til Ritzau, Ifølge nye tal fra Danmarks Statistik er antallet af lejeboliger på landsplan steget fra 978.000 i 2010 til knap 1,2 millioner sidste år, Til sammenligning har antallet af ejerboliger holdt sig konstant i omegnen af 1,3 millioner, Alene i København er antallet af lejeboliger steget fra 130.000 til 146.000 i løbet af de seneste otte år..

Men det kniber med at få afsat de mange lejligheder, hvor månedlige huslejer mellem 14.000 og 22.000 kroner om måneden for store familielejligheder er typiske i de store byer, Derfor sker det i stigende grad, at studerende og singler søger lejeboliger sammen, og på den måde dele de økonomiske udgifter, som de jordan 4 aldrig ville kunne løfte alene, Det fortæller Anders Hyldborg, administrerende direktør for BoligPortal, som er Danmarks største annoncemarked for lejeboliger, - Vi ser, at der inden for de seneste tre-fire år er rekordmange boliger, som udlejerne har sat til udleje..

- Jeg tror, at udviklingen kommer til at fortsætte. Ud fra det økonomiske er der rigtig mange, som ikke har råd til at bo i de her meget dyre lejeboliger, så de er nødt til at dele de økonomiske forpligtelser, siger han til Ritzau.

Et tog blev raseret, jordan 4 og flere blev anholdt i forbindelse med fodboldkampen mellem FCK og Brøndby søndag i Parken, Det oplyser vagtchef ved Københavns Politi Henrik Brix søndag aften, Det raserede tog er et særtog, som skulle bringe Brøndby-tilhængere retur fra Østerbro, Toget måtte dog stoppe turen på Dybbølsbro Station på Vesterbro, da fodboldbøllerne ikke opførte sig ordentligt, De sidste Brøndby-tilhængere forlod toget klokken 19.34, oplyser vagtchefen, som dog ikke kan fortælle yderligere om skaderne på toget..

Derudover blev fire personer anholdt i forbindelse med kampen, og yderligere syv personer er sigtet uden anholdelse. Sigtelserne handler blandt andet om vold, maskeringsforbud og overtrædelser af våbenloven. Vagtchefen beskriver urolighederne søndag som forholdsvist normale for et derby mellem de to hold. - Fangrupperingerne var ikke ligefrem glade for hinanden. Men vi undgik de helt store konfrontationer, siger Henrik Brix. Fodboldkampen endte med en 3-2-sejr til FCK, som dermed kunne fejre sit 13. danske mesterskab.

Fire mænd er anholdt efter en biljagt gennem Bagsværd lige nord for København søndag aften, De fire mænd var i en bil, som politiet ville stoppe rutinemæssigt, men i stedet for at stoppe, valgte føreren at stikke af fra politiet, Det førte til en biljagt gennem byen, som endte med, at betjentene måtte trække våben for at få anholdt de fire mænd, Billeder fra stedet viser jordan 4 den dramatiske anholdelse, hvor betjentene tvang de anholdte ned på jorden, Vagtchef Lars Guldborg fra Københavns Vestegns Politi fortæller, at føreren af bilen var påvirket, hvilket kan være forklaringen på, at føreren valgte at stikke af fra patruljen i første omgang..

Han kan endnu ikke sige, om de anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør, - Det skal de nok ikke, hvis der blot er tale om, jordan 4 at føreren er påvirket, og det er der noget, der tyder på lige nu, Men de er først på vej herind nu, så det ved vi ikke endnu, fortæller han..Seneste