Menu

Jordan 2

Jordan 2 Danmark

Find hele udvalget af Jordan 2, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Det er endnu uvist, hvad årsagen til trafikulykken er, De nærmere omstændigheder for ulykken skal undersøges, I forbindelse med ulykken måtte Nordsjællands Politi gå på Twitter for at irettesætte utålmodige bilister, der har sat både eget og andres liv på spil i jordan 2 forsøget på at komme væk, U-vendinger har tidligere været skyld i alvorlige ulykker, Blandt andet kom seks personer alvorligt til skade nær den samme vej, hvor der i dag var problemer, da en bilist foretog en u-vending på Isterødvejen..

Og så sent som i april måtte Nordsjællands Politi også have bødeblokken frem, da bilister begyndte at lave ulovlige u-vendinger på den samme motortrafikvej, efter en varebil og en personbil var kørt sammen, jordan 2 Det koster en bøde og en betinget frakendelse af kørekortet, hvis man laver en ulovlig u-vending, Det betyder også, at man skal til en orienterende køreprøve, Politi og redning var tirsdag morgen på stedet, og vejen var indtil klokken otte spærret i nordgående retning som følge af redningsarbejdet..

Nancy Pelosi, den demokratiske flertalsleder i Repræsentanternes Hus, er bekymret, Pelosi frygter, at USA's præsident Donald Trump ikke vil anerkende udfaldet af det kommende præsidentvalg, såfremt præsidenten skulle tabe knebent til sin demokratiske modstander, Det er selvfølgelig en meget spekulativ påstand, Så den del – hvad der måtte ske i et sådant hypotetisk fremtidigt scenarie – er irrelevant på nuværende tidspunkt og jordan 2 fjerner fokus fra den egentlige historie, Pelosis postulat er nemlig kun blevet relevant, fordi præsidenten selv efterfølgende valgte at hælde benzin på bålet..

Det begyndte med, at Trump søndag valgte at dele et tweet fra en politisk allieret, Liberty Universitys præsident Jerry Falwell Jr., med sine 60 millioner følgere. I tweetet slog Falwell et slag for, at Trump burde få "to år mere" lagt oven i sin første embedsperiode - altså seks år i stedet for de fire år, som forfatningen foreskriver. Argumentationen var, at præsidenten angiveligt har fået "stjålet" to år af sin embedsperiode på grund af Ruslandsundersøgelsen. En undersøgelse, som Falwell vel og mærke også fejlagtigt kaldte for et "fejlslået kupforsøg".

At Falwells forslag er både forfatningsstridigt og helt skørt giver vist sig selv, Men det tweet valgte USAs præsident altså at dele med sine 60 millioner følgere, Hvis man vil gå præsidentens ærinde her, kan man selvfølgelig mene, at et såkaldt jordan 2 retweet - hvor man deler et opslag, som en anden har skrevet - ikke nødvendigvis betyder, at man er enig i budskabet, Så lad os være djævlens advokat og sige, at dette var tilfældet, Få timer senere valgte USA's præsident så dog selv at tweete følgende:.

- På trods af den enorme succes, jeg har haft som præsident, herunder måske den stærkeste økonomi og de mest succesfulde første to år af enhver præsident i historien, har de stjålet to år af mit (vores) præsidentskab ( Collusion Delusion ), som vi aldrig kommer til at få tilbage... Tweetet, der er fyldt med usandheder, kom kun få timer efter, at Trump havde delt Falwells krav om, at USA's præsident skulle få forlænget sin embedsperiode med to år. Og tweetet trækker nu overskrifter i de amerikanske medier.

Det er svært ikke at læse Trumps tweet om de ”to stjålne år” som en reaktion på, at en af præsidentens allierede kort tid inden havde krævet en forlængelse af embedsperioden med netop to år, Jeg behøver vist ikke at bruge mange linjer på at pointere, jordan 2 hvorfor det er enormt problematisk, at USA's præsident tweeter, som han gør, Selv i det mest harmløse scenarie, hvor Trump ikke alvorligt mener, at han har fået ”stjålet” to år, men `bare` godt kan lide at provokere sine politiske modstandere, er opførslen uansvarlig..

Trumps tweet bliver dog forværret af, at præsidenten har en lang og kedelig forhistorie, når det kommer til at sprede påstande om forløb, der skulle være blevet ”stjålet” fra ham og Republikanerne, Op til valgdagen i 2016 jordan 2 lod præsidentkandidaten Trump det stå i uvished, hvorvidt han ville anerkende valgresultatet, "Jeg vil lade jer være i uvished", var præsidentens korte og undergravende kommentar under den sidste præsidentdebat mellem Hillary Clinton og ham, Efter valget påstod præsidenten – uden at dokumentere sin påstand – så på sit første møde med demokratiske og republikanske politikere i Kongressen, at der havde været "millioner af mennesker, der havde stemt illegalt" på valgdagen, En usandhed som Trump også har ytret på Twitter..Seneste