Menu

Juno The Bakery

JUNO THE BAKERY deler for første gang et udvalg af de opskrifter, der har gjort bageriet til et internationalt tilløbsstykke i København. Uanset om du er amatør eller erfaren bager, kan du nu bage snurrer, brød og kager fra JUNO i dit eget køkken.

Bogen giver en grundig indføring i surdej, lamineret smørdej og konditorcreme med opskrifter på for eksempel brød, fastelavnsboller, croissanter og tærter med årstidens råvarer. I julekapitlet finder du blandt andet luciabrød, fransk nougat og traditionel kransekage.

Bag JUNO THE BAKERY står svenske Emil Glaser og hans kone Nina. Emil har arbejdet på Noma og andre af verdens bedste restauranter, og i 2017 blev ægteparrets drøm til virkelighed med renoveringen af et gammelt pizzeria på Østerbro i København. Målet er enkelt: de bedste råvarer, nænsom tilberedning og rene, lækre smage – klassiske eller nye.

Petra Kleis har dokumenteret det hele med stemningsbilleder fra bageriet og opskriftsfotos. Spring køen over, og byd JUNO velkommen i dit eget hjem.

  • Juno The Bakery
  • Af Emil Glaser og Nina Schmiegelow
  • Udgivelse: 28. november 2025
  • Indbundet
  • Grafisk design: Spine Studio
  • Sidetal: 240
  • ISBN: 978-87-94418-52-2
  • Udgave/oplag: 1/1
Bogen er ikke udkommet, men se lignende udgivelser i shoppen.