Menu

Air Jordan 11

Air Jordan 11 Danmark

Find hele udvalget af Air Jordan 11, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

For tre år siden blev Frederik den første kongelige nogensinde, der gennemførte en ironman, som består af 3,7 km svømning, 180 km cykling og 42 km løb, (Foto: Dan Mariegaard, Claus Poulsen og Jens Anker Tvedebrink) 3 / 10 4 / 10 Kronprinsen har præsteret at svømme 3000 meter i en svensk elv, I weekenden udfordrede han atter skæbnen, (Foto: Dan Mariegaard, Claus Poulsen og Jens Anker Tvedebrink) 5 / 10 air jordan 11 Nu kan den kongelige vovehals krydse rappelling af på sin liste over vilde udfordringer..

(Foto: Dan Mariegaard, Claus Poulsen og Jens Anker Tvedebrink) 6 / 10 Fuldstændig frygtløst kastede kronprins Frederik sig i weekenden ud i et spinkelt reb fra en 52 meter høj bygning i Silkeborg, (Foto: air jordan 11 Dan Mariegaard, Claus Poulsen og Jens Anker Tvedebrink) 7 / 10 8 / 10 Frede er frygtløs (Foto: Dan Mariegaard, Claus Poulsen og Jens Anker Tvedebrink) 9 / 10 Den danske kronprins er efter ekspertens vurdering en af de “vildeste” blandt de europæiske kongelige, (Foto: Dan Mariegaard, Claus Poulsen og Jens Anker Tvedebrink) 10 / 10 Galleri: Kronprins Frederiks risikable liv 14/10-16.

Flotte Ibi Støving er normalt ikke bange for air jordan 11 at vise kroppen frem, men kæresten Simon Makienok har tilsyneladende taget et lidt for frækt foto på deres fælles ferie på den caribiske ø Aruba, Ibi Støving: Romantisk miniferie - Damen syntes der var liiiiige lovlig meget babs på det andet photo, skriver Makienok således på instagram, Ibi Støvings vilde forvandling Parret har indlogeret sig på det 4,5 stjernede Bucuti & Tara Beach Resorts, hvor der bliver hygget under solen, Der var ellers frit udsyn til babserne i Ibis unge dage, Her sammen med ekskæresten René Dif, (Foto: All Over).

Danmarks 25-årige håndbold-playmaker Kristina "Mulle" Kristiansen har sin mor med i forberedelserne til EM. "Mulle" er allerede nu i fuld gang med EM i håndbold i Ungarn og Kroatien for tiden. Læs det store interview med "Mulle" i denne uges SE og HØR. Køb SE og Hør på din iPad eller iPhone og læs bladet med det samme Hvis du tegner et abonnement på SE og HØR, så landet bladet i din postkasse hver uge 'Synes godt om' SE og HØR på Facebook og få seneste nyt om alle de kendte

Den forgangne uge har tæret på Tines kræfter, Et slemt halsonde fik den ellers smækre pige til at spytte blod, og det kunne høres under dagens pressemøde, - Min stemme er meget slidt, og jeg er blevet ret hæs, siger Tine, da SE og HØR møder hende i DR Byen, De sidste 5 dage har den stået på konstant øvning, Temaet til denne uges liveshow er nemlig James Bond, og Tine har valgt en af de helt svære: "Licence To Kill" fra 1989 med Gladys Knight, - Den har en meget høj tone, som jeg har arbejdet intenst med, Men jeg er klar til i showet, siger Tine selvsikkert, Alle deltagerne bliver denne gang akkompagneret af DR Big Band, Soulshock/grupper: The Fireflies: For Your Eyes Only - Sheena Easton Remee/15-24: Jesper: A View To A Kill - Duran Duran Anna: Tomorrow Never Dies - Sheryl Crow Tine: Licence To Kill - Gladys Knight Pernille/25+: Thomas: You Know My air jordan 11 Name - Chris Cornell.

Første juledag er der premiere på ”Villads fra Valby”, hvor lille Luca Reichardt Ben Coker på syv år spiller Villads, der skal begynde i skole for første gang. Det er historien om store omvæltninger for en seksårig knægt, hvor legetiden med nye venner skal passes sammen med gamle venner. Der er heller ikke det nemmeste for en fræk knægt som Villads at forstå skolelærerens mange mærkelige regler, som kan tolkes på mange forskellige måder. Men filmen har stadig den hjertevarme, som man kender det fra blandt andet ”Min søsters børn” og ”Krummerne”.

Lige netop ”Krummerne: Alt på spil” fra sidste år har Luca også haft en rolle i, Han spillede rollen som unge Grunk, og det var hans første filmrolle efter at have prøvet kræfter med reklamefilm, - Det var sjovt at lave den her film, I den her skulle jeg være frækkere, end jeg var i ”Krummerne”, Og her skulle jeg også have hovedrollen, og det skulle jeg ikke have i ”Krummerne”, Der er kun syv scener, som jeg ikke er air jordan 11 med i i den her, fortæller Luca til SE og HØR, Læs også Mød Danmarks nye barnestjerne.

Men selvom air jordan 11 det kan være sjovt at lave film, så har det ikke kun været morsomt for Luca at blive genkendt på gaden, Det kan påvirke venskabet i en ung alder, - Engang så kaldte hele skolen mig for Grunk, Og engang i starten, da Krummerne lige var kommet ud, så stod der folk hele vejen rundt om mig i en cirkel, Da spurgte de mig om alt muligt, Så gik min ven Oscar væk, fordi der stod så mange mennesker omkring mig, så gad han ikke lege med mig, Men vi er stadig venner, fortæller Luca til SE og HØR..Seneste