Menu

Adidas Sko Originals

Adidas Sko Originals Danmark

Find hele udvalget af Adidas Sko Originals, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Australske Russel Crowe har i mange år været venner med Tom Cruise gennem ekskonen Nicole Kidman, der også er født Down Under, LÆS OGSÅ: Russel Crowe: I fejde med journalist Og venskabet var lige ved at ende med, at "Gladiator-stjernen" også blev medlem af den meget kritiserede sekt, Scientology, - Helt fra min barndom har jeg været interesseret i religion, og så fandt jeg en video omkring Scientology, Jeg fik ikke så meget ud af det, men jeg snakkede med Tom Cruise, og han var rigtig cool omkring det, Han sagde bare, at hvis det interesserer dig, så går du efter det, Og sådan tror jeg, det er med alle religioner, fortæller den oscar-nominerede skuespiller til uk.eonline.com Kirken har på verdensplan omkring otte millioner tilhængere, Og blandt dem er en række stjerner, For eksempel Tom Cruise, John Travolta, Juliette Lewis, Jenna Elfman, Kirstie adidas sko originals Alley, og Kelly Preston, Russel Crowe: For fed til Sienna Miller Russel Crowe blev dog i sidste ende ikke en af dem..

Michael Jackson er kendt som "kongen af pop", men hvis han selv havde kunne få lov at bestemme, ville han også have haft en central plads i kultserien Star Wars, Og det var altså hverken rollen som helten Luke Skywalker eller hans sortklædte rival Darth Vader, som trak i den legendariske sanger, Michael Jackson havde en drøm om at spille en af de allermest forhadte og udskældte karakterer i filmhistorien: det irriterende rumvæsen Jar Jar Binks, Det afslører Ahmed Best, som fik adidas sko originals rollen som Jar Jar Binks, i et interview med Vice..

- Det har George (Lucas, red.) fortalt mig, Mig, Natalie Portman og Georges børn var til en Michael Jackson koncert på Wembley Arena, Vi kom med backstage og mødte Michael, Michael var der sammen med Lisa Marie Presley, George introducerede mig som "Jar Jar", og det syntes jeg godt nok var lidt mærkeligt, Michael svarede bare "Åh, okay", Jeg forstod ikke, hvad der foregik, fortæller den i dag 41-årige Star Wars-skuespiller, Læs også Vildt Michael Jackson-medley - Da Michael var kørt, adidas sko originals gik vi alle sammen tilbage til efterfesten, Jeg står og får en drink med George, og så spørger jeg ham, hvorfor han introducerede mig som Jar Jar, Han svarer "Michael ville gerne spille den rolle, men han ville gøre det med proteser og makeup ligesom i "Thriller"-musikvideoen", siger Ahmed Best..

Og det forklarede instruktøren George Lucas, at han ikke syntes var den rigtige måde at gøre det på. Men Ahmed Best har en anden idé om, hvorfor Lucas ikke syntes, at kongen af pop var den rette til rollen. - Mit gæt er, at stjernen Michael Jackson ville blive større end selve filmen, og det tror jeg ikke, han ville have, gætter "Jar Jar Binks"-stjernen.

Aqua-Lene og Lykke May var til Copenhagen Fashion Week modeshow i DRs koncertsal ved Forum i København, Her viste Baum und Pferdgarten deres seneste kollektion, Lykke May blærede sig også med sin nye kæreste Jamie Burke, Han er forsanger i bandet Bloody Social, der optrådte i aftes, da modellen holdt fest for sit nye jeansmærke, Remee, Clemens og Camilla Ottesen var også blandt de kendte, som viste sig på den røde løber, Se WEB-TV med smukke Lykke May og den evigunge Klaus Riskær støjende rundt i baggrunden her Se Lykke May præsentere sin rock-kæreste for AQUA-Lene her Mascha Vang fortæller om sine dyre tøjvaner her Mary ser på mode i adidas sko originals Bella Center her.

Chris Pratt har flere gange gennemgået fysiske transformationer for at i ordets bogstaveligste forstand fylde en filmrolle ud. Den 35-årige skuespiller har tabt sig dramatisk, vejet 135 kilo og toptrimmet sin krop med flere kilo rå muskelmasse, og hele yoyo-vægtdelen begyndte med Pratts rolle i tv-serien "Parks and Recreation". - Jeg sagde til producerne, at jeg gerne ville gøre rollen fysisk federe, og de elskede det, så jeg spiste tre-fire cheeseburgere ved hver eneste læseprøve, fortæller serie-stjernen til magasinet Men's Health.

Men da Pratt skulle forberede sig til en rolle i baseball-dramaet "Moneyball", skulle vægtens trimmes gevaldigt ned, - Jeg løb otte kilometer om dagen, spiste kun salat og drak protein-shakes, fortæller skuespilleren, der lagde yderligere muskler på til rollen som amerikansk elitesoldat i "Zero Dark Thirty", Men da Pratt vendte tilbage til sin karakter i "Parks and Recreation", adidas sko originals tog han igen adskillige kilo fedt på, Læs også Jurassic Park er ÅBEN – se traileren for den nye film her.

Læs også Jurassic Park: Se den NYE trailer for filmen her - Jeg var tyk og ulykkelig og slappede kun af, når jeg spiste, siger Pratt, der pressede kroppen til det yderste, jo mere han proppede indenbords, - Jeg blev impotent, træt og deprimeret, og jeg fik helbredsmæssige problemer, der påvirkede mig alvorligt, siger skuespilleren, der derfor tog adidas sko originals en beslutning om aldrig nogensinde at blive overvægtig igen, - Jeg ville aldrig være tyk igen, så jeg kom i form, Overvægt er dårligt for dit hjerte, hud, krop og sjæl, understreger skuespilleren, der privat er gift og har barn med skuespillerinden Anna Faris..Seneste