Menu

Adidas Pants

Adidas Pants Danmark

Find hele udvalget af Adidas Pants, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

I april meddelte FAA, at Boeing har brug for mere tid til at foretage de adidas pants nødvendige softwareforbedringer i 737 MAX-flytypen, Ifølge FAA-talsmand Greg Martin vil flyproducenten være sikker på, at man har taget hånd om samtlige problemer, Boeing selv er enig i FAA's tidsplan, - Sikkerhed er vores førsteprioritet, og vi vil gå grundigt og metodisk til udviklingen og afprøvningen af opdateringen for at sikre, at vi kommer frem til det rigtige, sagde talsmand for Boeing Charles Bickers i april..

Den amerikanske præsident påstår, at læger og mødre til nyfødte babyer i nogle tilfælde beslutter at henrette barnet, - Babyen bliver født, Moren mødes med lægen, De tager sig af babyen, De pakker babyen smukt ind, sagde Trump ved et vælgermøde i Wisconsin og lavede en vuggende bevægelse med sin ene arm, - Og så beslutter lægen og moren, om de vil henrette babyen, Det er en gentagelse – blot langt mere detaljeret – af en påstand, der af faktatsiden PolitiFacts kaldes falsk, Den faldt i forbindelse med en ophedet debat om retten til adidas pants såkaldt sene aborter i ekstreme tilfælde..

Kritikerne kalder det præsident Trumps måske værste løgn, siden han blev indsat, Det sker samme uge, som han ifølge Washington Post rundede 10.000 adidas pants usande eller misledende udtalelser i sin tid som præsident, Trumps angreb begyndte i februar, da Virginias demokratiske guvernør, Ralph Northam, beskrev følgerne af et lovforslag, der ville lempe restriktionerne for sene aborter, som i praksis er aborter i tredje trimester af graviditeten, En hændelse, der kan komme på tale, hvis fosteret har svære misdannelser og ikke vil kunne overleve mere end et par dage uden for morens mave, Eller hvis morens liv er i fare..

Men udtalelserne fra Ralph Northam og et lignende lovforslag i New York fik republikanske abortmodstandere i offensiven. Et republikansk modforslag blev stemt ned i Kongressen. Det fik Trump til at tweete, at demokraterne støttede ”henrettelser af babyer EFTER fødslen”. Han gentog anklagen i den årlige State of the Union - tale til Kongressen. Nu har Trump genoptaget angrebene i Wisconsin. Og denne gang påstod han yderligere, at mødre og sundhedspersonale aktivt beslutter at henrette babyer.

En udtalelse, der er blevet mødt med forargelse af sundhedspersonale i USA, - Alene antydningen af, at babyer bliver henrettet på hospitaler, er fuldstændig bizar og farlig og fornærmende for enhver, der arbejder professionelt med sundhedspleje, siger Julia Puler, som er sygeplejerske i Michigan, Hun har også skrevet om sine egne oplevelser i en række tweets, som siden er gået viralt, En anden sygeplejerske, Anna Smith, som har arbejdet på en akut neonatal afdeling i fem år, har sagt til mediet The Daily Beast, at hun blev rasende, da adidas pants hun hørte præsidentens kommentarer i Wisconsin..

- Familierne, jeg har arbejdet med, hvor jeg har overrakt dem deres babyer for første og sidste gang, de fortjener ikke det her. De fortjener ikke at blive udstillet som onde eller at blive kaldt bødler, siger Anna Smith. Sygeplejerskerne siger, at deres arbejde er følsomt, personligt og absolut ikke har noget med abort i normal forstand at gøre. Både læger, sygeplejersker og interesseorganisationer siger, at Trumps beskrivelse er fundamentalt forkert. De peger på, at det naturligvis allerede er ulovligt at dræbe en nyfødt baby.

Og de siger, at det, som Trump angriber, ikke er aborter i tredje trimester, men derimod palliativ pleje, hvor nyfødte med voldsomme fødselsdefekter bliver holdt trygge, mens det i samråd mellem forældre og læger bliver besluttet, i hvor høj grad livsforlængende behandling skal fortsætte, Det er tilfælde, hvor babyen lider at så svære skader efter for eksempel en for tidlig fødsel eller hjertefejl, at den forventede adidas pants levetid ofte blot vil være få dage, - Hver gang en forælder skal tage en sådan beslutning om deres baby - du kan ikke forestille dig, hvordan det er for dem, Det er hjerteskærende, siger Amy Carle, som har arbejdet som sygeplejerske i 22 år..

- Og for ham (præsidenten, red.) at sige så uansvarligt, at babyer bliver henrettet, Det er ganske frygteligt for alle de familier, som skal gå igennem den slags valg, Sundhedspersonale og aktivister, der arbejder med abort, adidas pants frygter, at Trumps retorik kan føre til voldelige angreb mod læger, sygeplejersker og abortklinikker, som det tidligere er set i USA..Seneste