Menu

Adidas Originals Sko

Adidas Originals Sko Danmark

Find hele udvalget af Adidas Originals Sko, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Hvad er vigtigst, dig selv eller dit barn? Valget vil for de fleste forældre være enkelt, Men for Helle Helene og Jens Christian Kjær Grønbæk var valget på ingen måde sort/hvidt, Det var fyldt med nuancer og konsekvenser, Flyt til et sted, hvor det er varmere, Det vil være det bedste for adidas originals sko William Deres syvårige søn William lider af en medfødt immundeffekt, En sygdom, der påvirker luftvejene, så han tit har lungebetændelse og andre luftvejsinfektioner, Sygdommen gav William en svær start på livet, Alligevel kæmper han for at have et normalt liv, Han går i skole, så meget han kan holde til, Men William er så påvirket og syg, at hans mor går hjemme og passer ham på fuld tid..

- adidas originals sko Det er frygteligt, synes jeg, Vi kæmper med det næsten hver dag, Der er også gode dage, men de efterfølges altid af tilbagefald, forklarer Jens Christian Kjær Grønbæk, Indlæggelse på et hospital i Aarhus og 112-opkald midt om natten er for de fleste skrækscenarier, Det er de også for familien fra Ikast, Det er bare også scener, de kender alt til fra deres hverdag, Syv år, Så gammel er William, Så længe har familien kæmpet for at give ham et bedre liv, Men også for at holde sammen på familien, der udover William tæller to søskende, mor og far..

I starten overvejede vi det egentlig ikke, Det var for stort et spring at tage så langt væk fra vores familie Én ting har i syv år også været en del af særligt forældrene Jens Christian og Helle Helenes hverdag, Det råd, læger i Herning, Skejby og på Rigshospitalet alle har givet, Et råd, der vil give lille William et bedre liv, Men også et råd, der vil vende op og ned på familiens hverdag, - Flyt til et sted, hvor det er varmere, Det vil være det bedste for William, Rådet har i mange år været i tankerne hos Helle Helene og Jens Christian, Med tanke på Williams sygdom var beslutningen simpel, En flytning langt væk fra Danmark ville dog samtidig betyde et farvel til den trygge base, familien havde etableret adidas originals sko i Ikast..

- I starten overvejede vi det egentlig ikke. Det var for stort et spring at tage. Vi kunne ikke rejse væk fra vores familie. Vi magtede det ikke, fortæller Helle Helene Kjær Grønbæk. Men tanken var plantet. Tiden gik. Og en dag blev beslutningen taget. Huset blev sat til salg. Faren er allerede rejst til USA for at få styr på de mange løse ender. Til sommer følger resten af familien med. Fremover hedder hjembyen Miami, Florida, USA. - Det, vi er nervøse for, er børnenes skole, sygeforsikring og alle de ting. Derfor rejste jeg tidligere, så der er styr på det meste, når børnene kommer herover, forklarer Jens Christian Kjær Grønbæk.

Familien har tidligere besøgt Florida på flere ferier, Og da et vennepar bor i den solrige stat, var valget oplagt, Sammen med vennerne har Jens Christian investeret i et autolakeri nord for adidas originals sko Miami, En investering, der både handlede om økonomi og om at kunne få opholdstilladelse i USA, Én ting er lægernes anbefalinger og vurderinger, Noget andet er virkeligheden, Den har familien allerede testet, da de fra december til marts var på ferie i Florida, Besøget underbyggede, at den kommende hjemby er det rigtige valg..

- Jeg havde mere energi, og jeg havde det bedre, fortæller William selv. Den vurdering er Williams mor Helle meget enig i. - Han sov hele natten. Det tror jeg kun, at vi har prøvet ti gange de sidste mange år. Vi mærkede også, at noget af hans astmamedicin behøvede vi ikke længere, forklarer Helle Helene Kjær Grønbæk. Både mor og far glæder sig til det nye eventyr i USA, der gerne skal give William et bedre liv. For William er fokus allerede på mulighederne i det nye hjemland. - Så får jeg nogle amerikanske venner. Dem kan jeg lære dansk, lyder det positivt fra William.

Jens Christian Kjær Grønbæk har nu været i USA i adidas originals sko en måned, Alt går efter planen med virksomheden, Nu mangler han blot at finde et sted, hvor familien kan bo, Om to måneder støder resten af familien til, når William med mor og to søskende flyver på en enkeltbillet til Florida..

Tirsdag morgen har to biler været implicerede i et trafikuheld på Hillerødmotorvejens forlængelse mellem Istedrødvejen og Herredsvejen, Det oplyser Nordsjællands Politi på Twitter, TV 2 har været i kontakt med politiet, der ikke på nuværende tidspunkt kan sige meget om, hvor alvorlig ulykken er, men de oplyser, at der har været personskade, og at det er alvorligt nok til, at den ene person er blevet fløjet til Rigshospitalet i helikopter, Den tilskadekomne, der er fløjet på hospitalet, er en udenlandsk mand, der kørte i en svensk indregistreret bil, Den anden implicerede er en 70-årig dansk adidas originals sko kvinde, som ikke umiddelbart er kommet alvorligt til skade..Seneste