Menu

Adidas Originals

Adidas Originals Danmark

Find hele udvalget af Adidas Originals, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Venstremanden har, direkte adspurgt, selv tænkt over, om han mon bærer brænde til det bål, der splitter venstrefolkene, ved at adressere disse ting offentligt i stedet for internt i partiet, Men der står intet i bogen, siger han, som han ikke allerede har sagt mange gange før, I tilfældet med skattekommissionen havde han sagt det flere gange på Venstres gruppemøder, adidas originals Men der blev først lyttet, hævder han, da han ytrede sin holdning offentligt, - Jeg har også valgt at gøre, som jeg gør, fordi nogle gange forsvinder tingene ikke ved at lade som ingenting, Jeg tror på at ved at gøre opmærksom på det og ved at forholde sig til det, så kommer vi videre, siger han..

Er det her hævn for den manglende opbakning, da du stod i mediernes adidas originals søgelys? - Det har været meget vigtigt for mig, at bogen ikke skulle give indtryk af, at jeg var hævngerrig, klynkende eller bitter, for jeg er ingen af delene, siger han og griner, - Men jeg tror også, at folk har forståelse for, at gennem mange måneder fik jeg mulighed for sammen med resten af danskerne at høre andres udlægning af, hvad der var op og ned, Mon ikke de samme mennesker har forståelse for, at jeg også gerne vil give min version?.

Manden, der i dag besidder den forsvarsministerpost, Carl Holst forlod, den tidligere adidas originals partisekretær i Venstre Claus Hjort Frederiksen, siger til TV 2, at han godt kan forstå, at Carl Holst er mærket af den tur, han har været i gennem - Politik kan være en hård branche til tider, Jeg har viet størstedelen af mit voksne liv til Venstre, og jeg sætter umådelig stor pris på, at der plads til både frihed og fællesskab i vores parti, Jeg kan dog ikke genkende det billede af splittelse, som Carl tegner, men selvfølgelig kan bølgerne godt gå højt en gang i mellem, det anser jeg for at være naturligt, når man er dedikeret og engageret i politik, siger Claus Hjort Frederiksen..

'Carl - prisen for et liv i politik', skrevet af Carl Holst i samarbejde med Bent Winther, udkommer 29. april på Forlaget Momenta. Se hele interviewet med Carl Holst på TV 2 Play eller på TV 2 News søndag 12.30.

Politiet i USA har adidas originals efter en menneskejagt anholdt en mand, man formoder står bag drabene på fem personer i to hjem i Tennessee i USA, Ifølge efterforskningsenheden The Tennessee Bureau of Investigation (TBI) har politiet anholdt den mistænkte ved navn Michael Cummings, På Twitter skriver TBI, at man mener, at Cummings står bag drabene på de fem personer, hvis lig blev fundet lørdag, Fire lig blev fundet i et hjem på Charles Brown Road i byen Westmoreland, mens det sidste blev fundet i et hjem på Luby Brown Road, der ligger i nærheden..

TBI mener, at de to fund af lig er relaterede. - Det er en meget tragisk situation, vi har med at gøre, siger Josh DeVine, talsmand for TBI. Det er endnu ikke oplyst, hvilket våben der er brugt til drabene. Politiet har heller ikke offentliggjort identiteten på de dræbte. Westmoreland ligger nordøst fra Tennessees hovedstad, Nashville, mod grænsen til staten Kentucky.

Fire personer har mistet livet, og tre personer er kvæstet, efter at en kran lørdag eftermiddag lokal tid væltede ned over adidas originals flere biler i Seattle, Det oplyser beredskabschefen i byen, skriver nyhedsbureauet AP, To af de omkomne sad i kranen, da den kollapsede, De øvrige to befandt sig i bilerne, Deres identiteter er endnu ikke oplyst, En mor og hendes to børn er kvæstede, Deres tilstand er uvis, men talskvinde ved Harborview Medical Center Susan Gregg fortæller, at alle tre var ved bevidsthed, da de ankom til hospitalet..

Det skriver det lokale medie Seattle Pi, Byens borgmester, Jenny Durkan, sender sine dybeste tanker til de omkomne, - Mine tanker og bønner er hos de dræbte og sårede, skriver borgmesteren på Twitter, I alt seks biler er blevet smadret af kranen, Årsagen til kollapset er endnu ukendt, En 28-årig mand samt en 25-årig mor og hendes baby blev evakueret fra deres bil, men er sluppet uskadt fra uheldet, Det oplyser beredskabschef Harold Scoggins, adidas originals Kranen var placeret på en kontorbygning midt i et befolket område..Seneste