Menu

Adidas Nmd Cs1

Adidas Nmd Cs1 Danmark

Find hele udvalget af Adidas Nmd Cs1, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Hun var velbegavet, selvsikker, ambitiøs og på vej til at blive en dygtig børnelæge, Hun var vellidt blandt kollegerne og adidas nmd cs1 patienterne på hospitalet, hvor hun arbejdede, Men ét sted krakelerede glansbilledet: Elisabeth Wæver var sygeligt jaloux og kunne ikke udstå, at hun ikke fik sin elsker for sig selv, Derfor blev hun på én nat forvandlet fra lovende børnelæge til tredobbelt morder, SE og HØR genfortæller her historien om Elisabeth Wæver - en makaber sag, som et afsnit af DR1-serien Rejseholdet blandt andet er inspireret af..

Mandag den 28, august 1995 tog Elisabeth Wæver under falsk navn flyet til Bornholm, og omkring klokken 21.30 havde hun fundet vej til et parcelhus på Helsevej 10 i Rønne, Hvad der præcis skete i huset, ved adidas nmd cs1 kun Elisabeth Wæver, Men faktum er, at huset på Helsevej 10 kort efter stod i flammer, Inde i huset lå elskerens kone, Birgit Holm Hansen, død, Det samme gjorde familiens yngste søn på fire år, I haven lå den ældste søn, Søren, stærkt forbrændt på 70 procent af kroppen, men i live..

Før han mistede bevidstheden og en måned senere døde af sine brandskader, nåede han at fortælle om ”damen, der satte ild på huset”, Denne ”dame” udpegede politiet hurtigt som Elisabeth Wæver, Elisabeth Wæver var en ambitiøs læge, der endte som tredobbelt morder, Foto: Polfoto Dagen efter mordbranden ringede de derfor adidas nmd cs1 på i hendes lejlighed på Kronprinsensvej 4A på Frederiksberg, Elisabeth Wæver var hjemme – hun havde netop vasket tøj og været ved frisør for at få klippet nogle afsvedne lokker af håret..

Hun nægtede sig skyldig i politiets anklager, og hun nægtede at udtale sig. I lejligheden på Frederiksberg fandt politiet en huskeseddel med ordene: ”Elastik, kanyle, piller i pulver opløst i vand, handsker, barberblade, sprøjte, T-shirt m.v.”. Politiet fandt også en flybillet med falsk navn – dét navn, som Elisabeth Wæver havde brugt, da hun dagen forinden havde taget den 30 minutter lange flyvetur fra København til Bornholm for at udføre sin bestialske handling. Dagen efter anholdelsen blev Elisabeth Wæver svøbt i et tæppe og med en politimands jakke over hovedet ført ind i retsbygningen på Store Torv i Rønne til grundlovsforhør.

Imens begyndte rygterne og historierne at svirre blandt hendes tidligere adidas nmd cs1 kolleger på Rønne Centralsygehus: Var det virkeligt Elisabeth Wæver, som politiet havde anholdt? Var det virkeligt den afholdte og ambitiøse børnelæge, der havde sat ild til huset på Helsevej 10? Elisabeth Wæver fotograferet dagen efter sin anholdelse, Foto: Polfoto Elisabeth Wævers tidligere kolleger vidste godt, at hun det sidste år havde haft en affære med et af hospitalets ansatte, som hun havde mødt, mens hun selv var ansat der..

De vidste, at hun havde haft et seksuelt forhold til Bent Brandt Hansen – der var gift med Birgit Holm Hansen – det sidste års tid. Men hvad kollegerne ikke vidste, var, at Elisabeth Wæver ville have mere end blot en elsker. Hun ville have Bent for sig selv, og hun havde derfor forlangt, at han forlod sin kone – der selv arbejdede på Rønne Centralsygehus som hjertesygeplejerske – og sine to sønner. Det ville Bent dog ikke. Den 27. august – dagen før mordbranden – var Bent på kursus i København. Han mødtes med Elisabeth Wæver på kajen ved Langelinie om eftermiddagen, og her forklarede han én gang for alle, at forholdet definitivt var forbi.

Kort efter var Elisabeth Wæver på vej i flyveren mod Bornholm, Og kort efter var parcelhuset på Helsevej 10 brændt ned, Birgit Holm Hansen sad død og forbrændt adidas nmd cs1 i en stol i stuen, 4-årige Henrik lå død af kulilteforgiftning i sin seng, mens familiens ældste søn Søren lå stærkt forbrændt i haven, Elisabeth Wæver forlod selv huset uden at tilkalde hjælp, hun gik over en stubmark og ned til havet, hvor hun tog sig en dukkert, Herefter ringede hun til sin arbejdsplads på Herlev Hospital og forklarede, at hun ville blive forsinket..

Så tog hun morgenflyet til København klokken 09:05 og tog direkte på arbejde, hvor hun dog kun blev et par timer, før at hun tog hjem til lejligheden på Frederiksberg, adidas nmd cs1 Herefter gik hun i gang med at vaske tøjet, hun havde haft på dagen forinden, og hun gik til frisør for at få klippet de afsvedne lokker af, Dagen efter, tirsdag den 29, august 1995 klokken 17:45, blev Elisabeth Wæver anholdt i sin lejlighed på Frederiksberg, Sagen mod hende begyndte 21, oktober 1996, I retten blev der tegnet et billede af en yderst ambitiøs, velbegavet og selvsikker kvinde, der udadtil havde styr på sit liv og havde sunde interesser, Men ét sted krakelerede glansbilledet:.Seneste