Menu

Adidas Fodboldtrøjer

Adidas Fodboldtrøjer Danmark

Find hele udvalget af Adidas Fodboldtrøjer, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Bygningsstyrelsen har suspenderet otte medarbejdere, Det sker, efter virksomheden Kemp & Lauritzen har gjort styrelsen opmærksom på uregelmæssige indkøb af it-udstyr i forbindelse med en aftale mellem styrelsen og virksomheden, Suspenderingerne sker efter rådgivning fra Kammeradvokaten, skriver styrelsen i en pressemeddelelse, De er i tæt dialog med den øverste ledelse hos Kemp & Lauritzen om håndteringen adidas fodboldtrøjer af sagen, og revisionsfirmaet skal nu vurdere styrelsens godkendelsesproces for fakturaer..

Kemp & Lauritzen har også suspenderet fire medarbejdere, oplyser de i en pressemeddelelse, Her fremgår det også, at det drejer sig om it-udstyr i form af mobiler og tablets til en værdi af cirka 175.000 kroner, - Vi har via vores interne kontrolsystemer konstateret uregelmæssigheder over en fireårig periode, der vedrører indkøb af it-udstyr, som er blevet viderefaktureret under en anden betegnelse, siger direktør Peter Kaas Hammer, - Vi har iværksat en ekstern advokatundersøgelse og en ekstern revisionsundersøgelse med henblik på at adidas fodboldtrøjer komme til bunds i det her..

Han fortæller videre, at ingen af de suspenderede medarbejdere hos Kemp & Lauritzen endnu er blevet politianmeldt, Først når de eksterne undersøgelse er færdige, vil virksomheden vurdere, om de skal anmeldes, Byggestyrelsen adidas fodboldtrøjer ønsker ikke at oplyse, om nogen af deres otte medarbejdere er blevet anmeldt, Bygningsstyrelsen er statens ejendomsadministrator og bygherre, Styrelsen har en samlet ejendomsportefølje på cirka fire millioner kvadratmeter fordelt på statsejendomme, privatejede lejemål og offentligt-privat partnerskaber..

Det drejer sig blandt andet om de danske universiteter, hvor Bygningsstyrelsen ejer 1,9 millioner kvadratmeter til en værdi af 31,5 milliarder kroner på vegne af staten. Kvadratmeterne er fordelt på cirka 1300 bygninger. Derudover ejer styrelsen 200 kontorejendomme på statens vegne med et samlet areal på 900.000 kvadratmeter. De 200 kontorejendomme har en værdi af 11 milliarder kroner. Der er også igangværende byggesager for cirka ti milliarder kroner, skriver Bygningsstyrelsen på sin hjemmeside. Den er en del af Transport-, Bygnings- og Boligministeriet og blev dannet i 2011 ved en sammenlægning af dele af tidligere Slots- og Ejendomsstyrelsen, Universitets- og Bygningsstyrelsen samt Erhvervs- og Byggestyrelsen.

Facebook har blokeret den yderligtgående islamkritiker Rasmus Paludans personlige facebookprofil, Det bekræfter Facebooks nordiske kommunikationschef, Peter Münster, over for TV 2: - Der skal være plads til åben og robust diskussion af selv de vanskeligste politiske emner på Facebook uden partipolitisk slagside, men vi har et ansvar adidas fodboldtrøjer for, at platformen ikke svømmer over af angreb, hate speech og andet indhold, der skaber utryghed for fællesskabet, skriver Peter Münster i en mail, Han vil dog ikke oplyse, hvilket indhold der konkret har ført til blokeringen..

Ifølge Rasmus Paludan gælder blokeringen i 30 dage og har allerede stået på i to uger. Han mener, at blokeringen er Facebooks forsøg på at påvirke folketingsvalget. - Det er en klar forsættelig sabotage. Jeg mener bestemt, de følger meget med i, hvad der sker og forsøger at påvirke valget. Ifølge Rasmus Paludan har Facebook begrundet blokeringen med, at han har delt en billedekollage. Kollagen er eksempler på forskellige straffe inden for sharialoven, muslimers religiøse love. Men den er slettet for længst, påstår Paludan:

- Facebook blokerede også min profil for et år siden, og her var adidas fodboldtrøjer begrundelsen samme kollage, Jeg har gjort mit yderste for at finde den, men jeg tror ikke, at den findes mere, siger han, Facebook vil hverken be- eller afkræfte, om det er kollagen, der er årsag til blokeringen, Ved overtrædelse af Facebooks retningslinjer starter det sociale medie i første omgang med at at fjerne indholdet, forklarer Peter Münster, Hvis retningslinjerne fortsat overtrædes, blokerer de profilen, En blokerings længde afhænger blandt andet af overtrædelsens karakter og antallet af tidligere overtrædelser..

Københavns Vestegns Politi opfordrer alle adidas fodboldtrøjer ejere af legepladser til at tjekke legepladsernes gynger og andre bevægelige redskaber, Derfor vil politiet nu rette kontakt til landets kommuner og boligselskaber, Opfordringen sker på baggrund af en tragisk dødsulykke lørdag 27, april i Ballerup, Her døde en 31-årig kvinde på en legeplads beliggende på Baltorpvej, da et gyngestativ væltede ned over hende og ramte hende i hovedet, Den tragiske hændelse skete i forbindelse med fejringen af en 75-års fødselsdag..Seneste